Nieuws

Corona richtlijnen op website aangepast o.b.v. bericht uit het bestuur

Corona richtlijnen op website aangepast o.b.v. bericht uit het bestuur

We mogen blijven volleyballen, maar er zijn wel nieuwe maatregelen aangekondigd, die ingaan op 6 november. Ook de Corona richtlijnen op de website zijn aangepast op de nieuwe situatie.

In de Corona richtlijnen vind je alle informatie die je nu nodig hebt om bij ons te kunnen volleyballen.

Er zijn twee verschillende pagina's met richtlijnen. Eén speciaal voor onze toeschouwers en de bezoekende teams en één voor onze eigen leden. Ook vanuit de homepage kan je naar deze pagina's via twee knoppen. Je vindt de knoppen direct onder het nieuws.

Mochten er nog vragen zijn neem dan contact op met het bestuur. Dat mag in de zaal of via de e-mail.

 

Email met extra informatie uit het bestuur
Op 5 november heeft het bestuur nog een een e-mail met verdere uitleg over deze regels naar de leden van Vovero gestuurd. De tekst van deze e-mail is hieronder in dit bericht opgenomen:

Gisteren verstuurden wij een Corona update, vandaag zijn er meer details bekend gemaakt over praktische invulling van de maatregelen en zijn de diverse richtlijnen bijgewerkt.

Controle bij de Rozenburcht
Het Sportbedrijf Rotterdam heeft ons laten weten dat de controles bij de Rozenburcht via het Sportbedrijf worden uitgevoerd. Deze controle wordt bij de ingang van het MFC gedaan en heeft als voordeel dat wij vanuit de vereniging de controle niet hoeven uit te voeren. Nadeel is dat ook Vovero leden bij ieder bezoek aan training of wedstrijd naast het Coronatoegangsbewijs (CTB) ook een ID moet tonen om het CTB te controleren. Zorg er dus voor dat je, naast je CTB, ook altijd je ID bij je hebt. Ook als je nog geen 18 bent maar er getwijfeld kan worden aan je leeftijd.

En als je als toeschouwer de Rozenburcht wil bezoeken gelden deze regels helaas ook.

Blijf kalm
Bij uitwedstrijden kan deze controle op andere wijze plaatsvinden dan bij de Rozenburcht; we vragen jullie altijd kalm te blijven bij de uitvoering van deze controle en de controleur vriendelijk te woord te staan.

Uitzondering voor trainers, coaches en scheidsrechters
De regel zegt dat functionarissen die bij een training of wedstrijd aanwezig (moeten) zijn geen CTB hoeven te tonen. Dat kan bij thuiswedstrijden verwarrend werken omdat je naast je eigen wedstrijd ook vaak een wedstrijd scheidsrechter of coach bent. Wij kiezen daarom voor een algehele controle van de eigen leden bij thuiswedstrijden bij binnenkomst in de Rozenburcht. Bij uitwedstrijden of bij gastverenigingen die bij ons komen spelen kan het dus zijn dat een coach of scheidsrechter geen CTB heeft.

Voor rijdende ouders geldt deze uitzondering helaas niet.

Wedstrijd kan niet doorgaan
Het kan voorkomen dat we, door de maatregelen, geen compleet team op de been kunnen krijgen of dat de tegenstander dit probleem heeft. De Nevobo heeft laten weten het afzeggen van wedstrijden soepel te beoordelen en geen boetes uit te delen. Wel zullen wedstrijden die niet door kunnen gaan ingehaald moeten worden. Informeer het bestuur als dit binnen je team dreigt te gebeuren dan kunnen we kijken hoe we dat samen aanpakken.

Meer informatie
De site (www.vovero.nl) is bijgewerkt met de laatste informatie en daar staan ook verwijzingen naar de bijgewerkte richtlijnen van het RIVM, NOC*NSF, Nevobo en het Sportbedrijf.

Mocht je onverhoopt tegen vreemde situaties aanlopen of als er vragen zijn (als persoon of als team) laat het ons dan weten dan kunnen we kijken hoe we kunnen helpen.

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login