Nieuws

Jeugdkamp 2022: Rode neuzen op en gaan!

Afgelopen weekend ging een groot deel van onze jeugd op kamp. In Oirschot vermaakten zij zich samen met 10 leidingleden opperbest, mede dankzij behulpzame ouders en Vovero. Bedankt!

Wil je ook een indruk krijgen van dit leuke weekend? Lees dan hier het kampverhaal.

Jeugdkamp 2022: 29 deelnemers, maar er is nog plek

Onze eerdere oproepen leverden al 29 deelnemers op voor ons jeugdkamp in september. Super leuk!! En weet je wat ook leuk is? Er is nog plek op onze slaapzalen. Dus twijfelde je nog? Kijk dan hieronder wie er nog meer mee gaan en schrijf je alsnog in.

Jeugdkamp 2022: inschrijving gestart!!

“Het alternatief in september vorig jaar was bijzonder, gezellig en meer dan geslaagd. Maar een echt kampweekend? Dat is dus dubbel zo lang en dus dubbel zo leuk. Wij zijn blij dat we eindelijk na twee jaar weer vooruit kunnen kijken naar ONS Vovero jeugdkampweekend.

Alternatief voor jeugdkamp 2021- geef je nu op!

De jeugdkampcommissie vindt het ook dit jaar nog niet verstandig om een Vovero jeugdkamp te organiseren. Maar niet getreurd we regelen wel een alternatief!

Vovero Jeugdkamp 2020 geannuleerd

Zo'n 2 maanden geleden startten we met goede moed de inschrijving voor ons jeugdkamp. De afgelopen weken werd steeds duidelijker dat een jeugdkamp organiseren in Vovero-stijl niet mogelijk is. Ons weekend is maar enkele dagen na 1 september. Daarom is alsnog besloten om het jeugdkamp een jaar uit te stellen.

De jeugd is inmiddels via een mail geïnformeerd.

We starten toch de voorbereidingen voor het jeugdkamp

In deze vreemde tijden willen we toch iets creëren om naar uit te kijken. Daarom hebben we besloten om toch te starten met de voorbereiding van het Vovero Jeugdkamp. Dat is het eerste weekend van september en we hopen dat tegen die tijd alles weer normaal is. De inschrijving van het enige echte Vovero Jeugdkamp start daarom vandaag! Jij wilt vast ook mee op ons 28ste avontuur.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login