Volleybal spelletjes

Volleybalspelletjes
Ben je op zoek naar leuke spelletjes die te maken hebben met volleybal? Dan ben je op de juiste plek van onze website aangekomen. Hier verzamelen we allerlei spelletjes, die je thuis, in de tuin of in je wijk kunt uitvoeren. Soms met bal, maar meestal zonder. We dagen je uit, we nemen je verveling weg, of zorgen ervoor dat je volleybalkennis groter wordt. We gaan deze categorie nog opbouwen, dus je vindt hier steeds meer. 

Als we nieuwe spelletjes in dit onderdeel plaatsen, wordt er ook een nieuwsartikel op de website geplaatst. Op deze verzamelpagina zie je de laatst geplaatste artikelen terug. Zo heb je gelijk een beeld wat er het laatste bij geplaatst is. Aan de rechterkant van de pagina kan je op de categorie klikken om bij het spelletje uit te komen.

Heb je ook een idee dat we kunnen uitwerken? Wil je ons laten weten wat je er van vindt? Of heb je een leuke foto of filmpje dat je wilt delen? Post deze op de Vovero Facebook pagina.

Klik hier voor onze Vovero Facebook pagina

 

 

Volleyballend door Rozenburg

Wat is het jammer dat we de sporthal voorlopig nog niet in kunnen om teamgenoten te ontmoeten en het volleyballen weer op te pakken. Hopelijk kunnen we snel weer ballen. Om er alvast een beetje in te komen, dagen we jullie uit voor een toffe actie in de buitenlucht! 

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login