Nieuws

Grote clubactie: weer van start!

Elk jaar in september start de Grote Clubactie. Dit jaar doet Vovero ook weer mee. We zijn ons ervan bewust dat de afgelopen maanden anders zijn geweest dan we hadden gehoopt. Ondanks de gekke tijd, willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% naar onze clubkas! Dat is €2,40 per lot. Eén lot kost 3 euro.

Om  direct online een lot te kopen, kan je hierboven de QRcode scannen of klik op de verkooplink van Vovero.

Tjoeks gekocht van opbrengst Grote Clubactie

In het najaar mochten we een mooie opbrengst van de Grote Clubactie bekend maken. Nu we weer lekker aan het trainen zijn, is het tijd om de belofte die we toen deden na te komen.

Directe inkomsten voor Vovero, help je ook mee?

Alweer enige tijd vind je op onze website ook SponsorKliks. We leggen graag nog een keertje uit hoe het werkt.

Beste lotenverkopers Grote Clubactie

Eerder deze week mochten we al het mooie eindbedrag bekend maken voor de Grote Clubactie 2020. Vandaag is het tijd om de leden in het zonnetje te zetten die de meeste loten hebben verkocht. Wij zijn heel erg trots op jeugdleden die zich zo goed inzetten voor onze vereniging. Dankzij jullie was de opbrengst hoger dan verwacht! 

Opbrengst Grote Clubactie hoger dan streefbedrag!

19 september startte de Grote Clubactie. Vovero wist dat het door Corona een lastigere opgave dan vorig jaar was, om loten te verkopen. Daarom werd een bescheiden doel gesteld voor de opbrengt van € 500. De actie liep echter veel beter dan verwacht, onder andere door de verkoop van maar liefst 5 Superloten. 

Grote Clubactie: Heb jij een prijs?

Op woensdag 9 december j.l. heeft de trekking van de Grote Clubactie 2020 plaats gevonden. Je kunt dus nu controleren of jij een prijs hebt gewonnen met jouw loten. Ga hiervoor naar de lotenchecker.

Grote Clubactie lotenchecker

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login