Nieuws

Kado voor de feestdagen? Vovero sponsoren

Sinterklaas en kerst staan voor de deur. Jij gaat misschien ook wel online shoppen. Wist je dat je daarbij Vovero kunt sponsoren?

Vovero zamelt statiegeld in voor jeugd

Flesjes (plastic en glas) en blikjes gooien we niet meer weg natuurlijk. Ze zijn statiegeld waard. Jij drinkt misschien ook wel eens een drankje na je training of wedstrijd.

Record aantal Super Loten Grote Club Actie

Het gaat prima met de De Grote Club Actie. De verkoop van de losse online loten gaat gestaag door. We zijn super blij met de inzet van iedereen!

Nog meer Super Loten Grote Club Actie verkocht

De Grote Club Actie dendert door. Er worden veel losse loten verkocht, fijn dat zoveel mensen de club willen steunen! Verder zijn er weer een aantal superloten verkocht.

Eerste Super Loten Grote Club Actie verkocht

Op zaterdag 23 september startte de Grote Clubactie voor 2023. En we zijn uitstekend begonnen! Naast vele online verkopen van losse loten zijn inmiddels ook de eerste superloten verkocht. Eén daarvan is aangeschaft door een anonieme gulle gever met hart voor Vovero.

Nieuw initiatief: Vrienden van Vovero

Trots presenteren we dit nieuwe initiatief waar we de afgelopen maanden aan gewerkt hebben. Veel (oud-) leden en andere (oud-) bekenden van Vovero dragen ons cluppie in het hart. Veel mooie herinneringen aan de eigen volleybaltijd zijn vaak de basis. Maar ook de ontstane vriendschappen en het delen van lief en leed met elkaar. 

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login