Nieuws

Directe inkomsten voor Vovero, help je ook mee?

Alweer enige tijd vind je op onze website ook SponsorKliks. We leggen graag nog een keertje uit hoe het werkt.

Beste lotenverkopers Grote Clubactie

Eerder deze week mochten we al het mooie eindbedrag bekend maken voor de Grote Clubactie 2020. Vandaag is het tijd om de leden in het zonnetje te zetten die de meeste loten hebben verkocht. Wij zijn heel erg trots op jeugdleden die zich zo goed inzetten voor onze vereniging. Dankzij jullie was de opbrengst hoger dan verwacht! 

Opbrengst Grote Clubactie hoger dan streefbedrag!

19 september startte de Grote Clubactie. Vovero wist dat het door Corona een lastigere opgave dan vorig jaar was, om loten te verkopen. Daarom werd een bescheiden doel gesteld voor de opbrengt van € 500. De actie liep echter veel beter dan verwacht, onder andere door de verkoop van maar liefst 5 Superloten. 

Grote Clubactie: Heb jij een prijs?

Op woensdag 9 december j.l. heeft de trekking van de Grote Clubactie 2020 plaats gevonden. Je kunt dus nu controleren of jij een prijs hebt gewonnen met jouw loten. Ga hiervoor naar de lotenchecker.

Grote Clubactie lotenchecker

Honkvast koopt 5e superlot

De Grote Clubactie, Vovero en Superloten, dit jaar een onverslaanbare combinatie. Deze week kocht Honkvast Makelaardij van ons een Superlot. Super bedankt Heleen Klifman! Leuk dat je op deze manier de sportvereniging van je nichtjes (Frederique, Rosanne MB en Lianne D1) en broer (Jaap Recr) wilt steunen.  In totaal hebben we daarmee 5 Superloten verkocht. Hoe mooi zou het zijn als we een heel volleybalteam aan Superloten bij elkaar verkopen? Dus op naar het 6e Superlot. Help jij mee?

3e en 4e Superlot verkocht, maar we gaan door!

In de tussenstand van deze week over de Grote Clubactie is alweer goed nieuws te melden. Er zijn deze week namelijk 2 Superloten verkocht. De koper van het ene Superlot blijft anoniem. Maar de kopers van het 4e Superlot zijn dames-, heren- en recreantenspelers die de (volleybal)handen in één hebben geslagen. Samen kochten zij 50 loten en daarmee dus 1 Superlot. Voor alle loten kopers een dikke duim omhoog! Heel erg bedankt.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login