Nieuws

Honkvast koopt 5e superlot

De Grote Clubactie, Vovero en Superloten, dit jaar een onverslaanbare combinatie. Deze week kocht Honkvast Makelaardij van ons een Superlot. Super bedankt Heleen Klifman! Leuk dat je op deze manier de sportvereniging van je nichtjes (Frederique, Rosanne MB en Lianne D1) en broer (Jaap Recr) wilt steunen.  In totaal hebben we daarmee 5 Superloten verkocht. Hoe mooi zou het zijn als we een heel volleybalteam aan Superloten bij elkaar verkopen? Dus op naar het 6e Superlot. Help jij mee?

3e en 4e Superlot verkocht, maar we gaan door!

In de tussenstand van deze week over de Grote Clubactie is alweer goed nieuws te melden. Er zijn deze week namelijk 2 Superloten verkocht. De koper van het ene Superlot blijft anoniem. Maar de kopers van het 4e Superlot zijn dames-, heren- en recreantenspelers die de (volleybal)handen in één hebben geslagen. Samen kochten zij 50 loten en daarmee dus 1 Superlot. Voor alle loten kopers een dikke duim omhoog! Heel erg bedankt.

IRF koopt 2e superlot

Ook deze week is er mooi nieuws te melden over de verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Er is namelijk een 2e Superlot verkocht.

Grote clubactie: 1e superlot verkocht!

De verkoop van de Grote clubactie is nog maar net gestart en nu al is er een succes te melden. Het eerste Superlot is verkocht. Net als vorig jaar heeft de familie Klifman de handen in één geslagen. Samen kochten zij één Superlot.

Start Grote clubactie: doel 500 euro!

Elk jaar in september start de Grote Clubactie. Dit jaar doet Vovero ook weer mee. We zijn ons ervan bewust dat de afgelopen maanden anders zijn geweest dan we hadden gehoopt. Ondanks de gekke tijd, willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% naar onze clubkas! Dat is €2,40 per lot. Eén lot kost 3 euro.

Van de opbrengst zal Vovero dit jaar een Tjoek aanschaffen! 

Om  direct online een lot te kopen, kan je hierboven de QRcode scannen of klik op de verkooplink van Vovero.

Taartactie levert 93 euro op. Bedankt allemaal!

In juni deed Vovero een oproep aan haar leden om mee te doen aan de taartactie van de Plus Rozenburg. Nu is bekend geworden dat dit 93 euro heeft opgeleverd voor de clubkas. Iedereen heel erg bedankt voor het mee doen aan deze actie. Vergeet niet om voor 31 december a.s. je voucher te verzilveren! Eet smakelijk...

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login