Nieuws

Competitie wordt niet meer uitgespeeld

Competitie wordt niet meer uitgespeeld

Zie onderstaand bericht. Momenteel is de site van de Nevobo overbelast dus wat de gevolgen van dit besluit zijn is ons nog niet bekend. Zodra dit bekend is zal hier uiteraard nader over gecommuniceerd worden.

 

Aan      : bestuur, wedstrijdsecretariaten Senioren, Jeugd, CMV, recreanten en scheidsrechtercoördinatoren verenigingen en regio scheidsrechters R1 t/m R3

Cc        : competitieleiders

Beste bestuursleden, wedstrijdsecretariaten en scheidsrechtercoördinatoren,

De ontwikkelingen omtrent het Corona-virus volgen elkaar snel op.  Afgelopen zondag heeft de overheid besloten om de periode waarin niet getraind/gespeeld mag worden te verlengen tot en met 6 april. Maandag is aangegeven dat het waarschijnlijk is dat we er voorlopig nog niet zijn. Dit is direct van invloed op ons maatschappelijk functioneren, en als (bescheiden) onderdeel daarvan onze competitie. 

We hebben ondertussen ook de conclusie getrokken dat we de zaalcompetities van de Topdivisie en lager niet meer uitspelen.

Kijk voor meer informatie op onderstaande link:

https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/18/competities-topdivisie-en-lager-gestopt

Vanaf het moment dat er weer gesport kan worden in Nederland, zal de Nevobo trachten toernooien te organiseren om het zaalseizoen op een mooie manier af te sluiten.

Dit betekent in ieder geval ook dat de CMV-toernooien die nu nog in de periode ná 6 april gepland staan vooralsnog blijven staan. Voor die toernooien waar dit in competitieverband was, vervalt het competitie-aspect en worden dit ‘losse’ toernooien.

Concreet zal dit inhouden dat de volgende evenementen zullen vervallen:

  • PD wedstrijden op 25 april
  • Alle rayonkampioenschappen in de verschillende CMV speelgebieden
  • CMV regiokampioenschap op 16 mei in Best
  • SMV regiokampioenschap op 16 mei in Best
  • Regiokampioenschap recreanten op 16 mei in Rosmalen.

 

ps: nog even dit:

Denk mee over de competitie-indeling voor het seizoen 2020-2021!

Door het per direct stopzetten van de competities, worden er in het huidige seizoen geen teams kampioen. Er is momenteel nog geen besluit genomen over de competitie-indelingen voor het seizoen 2020-2021. De Nevobo vraagt haar leden om mee te denken om tot een zo eerlijk mogelijke indeling te komen. Opties zijn bijvoorbeeld:

  • Er zijn dit seizoen geen kampioenen en degradanten, ieder team komt in 2020-2021 in dezelfde competitie uit.
  • We hanteren de resultaten van een enkele competitie (volledige eerste seizoenshelft) om tot een eindstand te komen die de indeling voor volgend seizoen zal bepalen.
  • We hanteren de huidige stand in de competities.

Daarnaast zijn er misschien nog andere opties die hier niet genoemd worden. Je kunt meedenken door je reactie te geven onder dit bericht op Twitter of Facebook. Alle input wordt verzameld, en volgende week wordt er een beslissing gemaakt over de competitie-indelingen voor het seizoen 2020-2021.

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login