Nieuws

WK volleybal voor mannen

Zaterdag 27 augustus startten de oranje mannen hun WK. De eerste wedstrijden zijn in Ljubljana. We kunnen ons voorstellen dat je daar niet even naar toe gaat. Maar de wedstrijden zijn te volgen via de televisie of het internet.

Contributie betalen lastig? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Afgelopen dagen verstuurde Vovero de jaarlijkse contributie e-mail. Dat moment grijpen we graag aan om de ouders van jeugdleden te wijzen op het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

De avond4daagse - wij waren erbij

Vol enthousiasme startte een groepje jeugdleden afgelopen dinsdag de avondvierdaagse. Gezellig samen met een paar ouders liepen zij vier avonden de 5 kilometer door heel Rozenburg.

Vovero loopt de avondvierdaagse- Loop je mee?

We hebben weer een leuke activiteit! Van dinsdag 7 juni tot en met vrijdag 10 juni wordt in Rozenburg de avondvierdaagse gelopen. Ook Vovero doet weer mee. Loop jij ook gezellig met ons mee?

Vovero volleybalt op Koningsdag

Een oude traditie wordt dit jaar nieuw leven ingeblazen. Vovero is met een volleybalveld aanwezig op het Molenveld tijdens Koningsdag. Woensdag 27 april bouwen we rond 10.00 uur een veld op. Ook nemen we natuurlijk wat volleybalballen mee.

Nevobo start inschrijving BEACH volleybal seizoen

Elk jaar organiseert de Nevobo (Nederlandse volleybal bond) beachvolleybal toernooien door heel Nederland. Je kunt je hiervoor inschrijven volledig los van de indoor competitie. Wil je het volleyballen eens op een andere manier proberen? Probeer dan eens een paar wedstrijdjes op het zand en in de zon (of niet, geen garanties).

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login