Nieuws

De avond4daagse - wij waren erbij

Vol enthousiasme startte een groepje jeugdleden afgelopen dinsdag de avondvierdaagse. Gezellig samen met een paar ouders liepen zij vier avonden de 5 kilometer door heel Rozenburg.

Vovero loopt de avondvierdaagse- Loop je mee?

We hebben weer een leuke activiteit! Van dinsdag 7 juni tot en met vrijdag 10 juni wordt in Rozenburg de avondvierdaagse gelopen. Ook Vovero doet weer mee. Loop jij ook gezellig met ons mee?

Vovero volleybalt op Koningsdag

Een oude traditie wordt dit jaar nieuw leven ingeblazen. Vovero is met een volleybalveld aanwezig op het Molenveld tijdens Koningsdag. Woensdag 27 april bouwen we rond 10.00 uur een veld op. Ook nemen we natuurlijk wat volleybalballen mee.

Nevobo start inschrijving BEACH volleybal seizoen

Elk jaar organiseert de Nevobo (Nederlandse volleybal bond) beachvolleybal toernooien door heel Nederland. Je kunt je hiervoor inschrijven volledig los van de indoor competitie. Wil je het volleyballen eens op een andere manier proberen? Probeer dan eens een paar wedstrijdjes op het zand en in de zon (of niet, geen garanties).

Sportkantine Rozenburcht open met beperkingen

De meeste Corona regels zijn opgeheven. In de Rozenburcht vind je bijvoorbeeld nog wel desinfectiepompjes, maar de looproutes zijn verwijderd. Je mag douchen met shampoo en douchegel. Ook is de sportkantine/horeca weer open. Hier gelden natuurlijk nog wel enkele maatregelen.

Richtlijnen bij het trainen

We mogen weer! Maar niet zoals vroeger. Hieronder vind je de belangrijkste richtlijnen. 

Let daarnaast ook een beetje op jezelf. Je hebt wellicht al die maanden niet zo veel gedaan. Of in ieder geval niet zoveel volleybalbewegingen gemaakt. Begin rustig en bewaak je eigen grenzen.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login