Nieuws

Corona update vanuit bestuur n.a.v. de persconferentie van 12 november

Corona update vanuit bestuur n.a.v. de persconferentie van 12 november

We mogen blijven volleyballen, maar er zijn wel nieuwe maatregelen aangekondigd, die ingaan op 13 november om 18.00 uur. Omdat dit al snel is, heeft het bestuur alvast een bericht hierover met haar leden gedeeld. Misschien dat er later nog een aanvulling volgt. Ook de Corona richtlijnen op de website zijn aangepast op de nieuwe situatie.

Sporten blijft toegestaan
We kunnen blijven sporten zoals we dat gewend zijn. Bij binnenkomst in de Rozenburcht of op andere sportlocaties zal je nog steeds je ID en CoronaToegangsBewijs moeten laten zien.
De anderhalve meter maatregel die opnieuw wordt ingevoerd is niet van toepassing op locaties waar het CTB gecontroleerd wordt dus geldt ook niet in de Rozenburcht of andere sportlocaties waar deze controle plaatsvindt.

Publiek niet meer toegestaan
Het is niet langer toegestaan op de tribune plaats te nemen. Omdat dit gaat gelden vanaf 18.00 uur morgen (zaterdag 13 november) en we dan midden in een wedstrijdprogramma zitten verwachten we dat publiek bij de wedstrijden van 14.00 uur en 16.00 uur nog mogelijk is. Er is nog geen contact geweest met het Sportbedrijf maar we gaan wel vragen om hieraan mee te werken en de tribune pas om 18.00 uur te sluiten. Dit zou dan morgen alleen het publiek bij de wedstrijden van Meisjes A en Heren 1 treffen.

Ook bij trainingen mag geen publiek meer aanwezig zijn.

Contact bestuur
Voor vragen of overleg blijft het bestuur bereikbaar.

 

 

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login