Nieuws

Scenario's opstarten wedstrijden van tafel door verlenging lockdown

In november meldden we op onze website dat de Nevobo nadacht over scenario's om de wedstrijden weer te gaan starten. Na de persconferentie van gisteravond heeft de Nevobo hierover een nieuw bericht met ons gedeeld. Door de verlenging van de lockdown is het niet meer mogelijk om dit jaar wedstrijden te spelen binnen de bedachte scenario's.

Kerstgroet bestuur Vovero

Het zijn zware tijden voor ons allemaal, 

maar toch wensen we iedereen fijne feestdagen

en een sportief maar vooral GEZOND 2021.

We hopen jullie allemaal snel weer

in de sporthal te kunnen ontmoeten, hou vol!!

 

Bestuur Vovero

Kelly, Lianne, Marijanne, Johan, Moniek, Eveline en Arthur

Corona update: alle trainingen tot en met 19 januari gestopt

Na de persconferentie van gisteravond is één ding duidelijk geworden. Alle trainingen mogen niet meer doorgaan. De senioren en recreanten waren al enige tijd niet meer in de sporthal. Maar ook de jeugdteams moeten nu tot en met 19 januari stoppen. Jammer omdat het bestuur juist bezig was om een uitbreiding van de trainingen te realiseren naar 4-tallen bij de senioren en recreanten.

VOG verenigingslicentie met 5 jaar verlengd

Iedere 5 jaar wordt onze vereniging getoetst of wij nog voldoen aan de gestelde eisen voor een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) licentie. Deze VOG licentie zorgt ervoor dat wij als vereniging gratis een VOG kunnen aanvragen voor de vrijwilligers die binnen onze vereniging actief zijn.

Enquête 'weer trainen met 4-tallen?'

Het is alweer 6 weken geleden dat we (alweer) moesten stoppen met spelen en trainen. Ongetwijfeld is er bij veel van onze leden sprake van twijfel tussen sporten of toch maar niet. Het bestuur heeft die twijfel ook. Waar doe je goed aan en hoe kunnen we leden die toch willen volleyballen iets bieden op zo’n manier dat het verantwoord is? De regering en de sportbonden vinden het verantwoord dat op één veld 4 volwassenen mogen trainen met een trainer langs de zijlijn. Uiteraard rekening houdend met de anderhalve meter, ook tijdens het trainen.

Scenario's opstarten wedstrijden in 2021

Als de maatregelen versoepeld worden, wordt het wellicht mogelijk om in januari (of in de periode daarna) weer te starten met de competitie. De Nevobo heeft hiervoor een aantal scenario's bedacht. Deze opties lichten we toe in dit artikel per groep. In de Nevobo app verschijnen in de loop van december de wedstrijden in een nieuwe concept planning. Dit is nog verre van definitief en is nodig om een herstart überhaupt mogelijk te maken. Zowel de bond als de verenigingen gaan deze planning nog optimaliseren. We informeren jullie als er zicht is op een definitieve programma.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login