Nieuws

Geen wedstrijden, wel jeugdtrainingen

De afgekondigde maatregelen om het Covid-19 virus in te dammen, hebben ook gevolgen voor ons. Per direct worden er geen wedstrijden meer gespeeld. Ook mogen de leden vanaf 18 jaar niet meer trainen. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot en met 11 november.

Ieder lid heeft hierover woensdagavond een e-mailbericht vanuit het bestuur ontvangen. Heb je niets gekregen? Controleer je spam of ongewenste mail map. Of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Corona richtlijnen aangescherpt

Afgelopen maandag werden landelijk maatregelen afgekondigd i.v.m. de bestrijding van het oplaaiende Corona virus. Vovero heeft naar aanleiding daarvan haar Corona richtlijnen aangescherpt. De wijzigingen zijn doorgevoerd op de beide pagina's die al op de website aanwezig waren voor de richtlijnen voor bezoekers en de richtlijnen voor leden van Vovero. Het gaat hierbij om de volgende wijzigingen:

Vovero in afwachting van gevolgen nieuwe maatregelen-update 29 september!

Maandagavond kondigde het kabinet een aantal aanvullende maatregelen aan, in het kader van de bestrijding van Covid-19. Natuurlijk volgt Vovero deze ontwikkelingen op de voet samen met de Nevobo en andere verenigingen. Ook de gemeente Rotterdam en het sportbedrijf hebben hier invloed op. Op dit moment (maandagavond 28 september) is het nog te vroeg om exact aan te geven wat dit voor gevolgen heeft voor Vovero. Bijvoorbeeld op het gebied van het spelen van wedstrijden. Het overleg met alle betrokken partijen is gestart. 

Corona richtlijnen bij andere verenigingen

De verenigingen bij wie wij onze uitwedstrijden spelen is ook gevraagd om de Corona richtlijnen voor hun accommodatie(s) op hun website te publiceren. Wij hebben alle websites van onze tegenstanders opgezocht en gekeken waar er al Corona richtlijnen zijn. Een overzicht hiervan is op een nieuwe pagina geplaatst. We bezoeken elke week de websites en maken dan een update van het overzicht. Heb je een uitwedstrijd? Bezoek dan een paar dagen voor het vertrek de pagina met richtlijnen van de betreffende vereniging.

Corona richtlijnen hebben eigen plek op de website

Vovero wil een bijdrage leveren om de verspreiding van het Covid-19 virus zo veel mogelijk tegen gaan en heeft hiervoor richtlijnen opgesteld. Uitgangspunten voor deze richtlijnen worden gevormd door richtlijnen vanuit de overheid (RIVM), Gemeente Rotterdam (Sportsupport en Sportbedrijf)en de nationale volleybalbond Nevobo. De richtlijnen zijn te openen met een makkelijke button op de homepagina. De richtlijnen worden waar nodig in de loop van de tijd bijgewerkt, dus kijk regelmatig of er nieuwe regels zijn. Er zijn twee verschillende pagina's gemaakt. Eén speciaal voor onze toeschouwers en de bezoekende teams en één voor onze eigen leden. Je vindt de knoppen direct onder het nieuws.

Goede opkomst zondagtrainingen

Na de lange pauze door Corona konden de ballen vorige week zondag eindelijk weer de lucht in. Veel vroeger dan normaal staan we weer in de hal en dus is het even wennen aan de zomerse temperaturen. Maar zowel vorige week zondag als vandaag was er een goede opkomst. Het luie zweet ging er in dubbel tempo weer uit, dus dat was lekker. Iedereen is blij dat we weer kunnen volleyballen en het is leuk om elkaar weer eens in levende lijve te spreken. De zondagtrainingen gaan nog twee weken door, daarna is de sporthal weer op donderdagavond beschikbaar en starten de reguliere trainingen. Heb je tijd en zin? Kom dan zeker ook op zondag naar de hal om mee te doen. Ben je nog geen lid van Vovero? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login