Nieuws

Update ivm Corona vanuit het bestuur

Update ivm Corona vanuit het bestuur

Beste Vovero leden en ouders van Vovero jeugdleden,

Allereerst hopen wij dat iedereen nog altijd in een goede gezondheid is!

Hierbij weer een update vanaf het bestuur:

  • De Rozenburcht sportaccommodatie blijft tot 28 april gesloten. Wij houden ons aan de adviezen van het RIVM en de regering. Zodra er nieuwe maatregelen / of verlenging van maatregelen getroffen worden, zullen wij jullie hiervan weer op de hoogte brengen.

  • Begint de verveling al een klein beetje toe te slaan? Check onze website! Wekelijks worden hier oefeningen opgezet, die je makkelijk thuis kunt doen.

  • De Algemene Ledenvergadering staat dit jaar gepland op 12 mei. Zoals het er nu naar uitziet, zal deze vergadering niet door kunnen gaan. Zodra de mogelijkheid er is dat we deze vergadering door kunnen laten gaan, zal het bestuur een nieuwe datum hiervoor inplannen. Op de vacatures voor Penningmeester en Voorzitter hebben zich helaas nog geen kandidaten aangemeld. Mocht je eerst meer informatie willen ontvangen, neem dan contact met mij op.

  • Als laatste willen wij nog de Sponsorclicks onder de aandacht brengen. Aangezien we nu meer aangewezen zijn op online winkelen! Je kunt hiermee namelijk de club ondersteunen, zonder dat het je extra geld kost! Hoe werkt het? Ga naar de website van Vovero,  en klik op het icoon van Sponsorclicks. Je wordt nu naar een aparte website geleid van Sponsorclicks. Je zoekt de webshop waar je iets wil bestellen. Per webshop staat er vermeld hoeveel commissie dan voor de club is. Klik bij de betreffende webshop op bestel en je wordt naar die webshop geleid. De bestelprocedure is verder hetzelfde en aan het eind betaal je niets extra’s. Vovero ontvangt na je aankoop de commissie.

Hou vol allemaal en stay safe!

Met vriendelijke groet,

Moniek Oldenburg

Secretaris Vovero Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login