Nieuws

Honkvast koopt 5e superlot

De Grote Clubactie, Vovero en Superloten, dit jaar een onverslaanbare combinatie. Deze week kocht Honkvast Makelaardij van ons een Superlot. Super bedankt Heleen Klifman! Leuk dat je op deze manier de sportvereniging van je nichtjes (Frederique, Rosanne MB en Lianne D1) en broer (Jaap Recr) wilt steunen.  In totaal hebben we daarmee 5 Superloten verkocht. Hoe mooi zou het zijn als we een heel volleybalteam aan Superloten bij elkaar verkopen? Dus op naar het 6e Superlot. Help jij mee?

3e en 4e Superlot verkocht, maar we gaan door!

In de tussenstand van deze week over de Grote Clubactie is alweer goed nieuws te melden. Er zijn deze week namelijk 2 Superloten verkocht. De koper van het ene Superlot blijft anoniem. Maar de kopers van het 4e Superlot zijn dames-, heren- en recreantenspelers die de (volleybal)handen in één hebben geslagen. Samen kochten zij 50 loten en daarmee dus 1 Superlot. Voor alle loten kopers een dikke duim omhoog! Heel erg bedankt.

Herfstvakantie: geen jeugdtrainingen

Aankomende donderdag 22 oktober zijn er geen trainingen. Alleen de jeugd tot en met 17 jaar mag op dit moment trainen i.v.m. de maatregelen rondom Covid-19. Het is aankomende week herfstvakantie en dan krijgen we traditiegetrouw veel afmeldingen bij de jeugd. Daarom is enkele jaren geleden besloten om in de vakanties geen zaal te huren. Op 29 oktober gaan we voor de jeugd wel weer trainen als dit dan nog steeds mag. 

Fijne vakantie allemaal!

Geen wedstrijden, wel jeugdtrainingen

De afgekondigde maatregelen om het Covid-19 virus in te dammen, hebben ook gevolgen voor ons. Per direct worden er geen wedstrijden meer gespeeld. Ook mogen de leden vanaf 18 jaar niet meer trainen. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot en met 11 november.

Ieder lid heeft hierover woensdagavond een e-mailbericht vanuit het bestuur ontvangen. Heb je niets gekregen? Controleer je spam of ongewenste mail map. Of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

IRF koopt 2e superlot

Ook deze week is er mooi nieuws te melden over de verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Er is namelijk een 2e Superlot verkocht.

Corona richtlijnen aangescherpt

Afgelopen maandag werden landelijk maatregelen afgekondigd i.v.m. de bestrijding van het oplaaiende Corona virus. Vovero heeft naar aanleiding daarvan haar Corona richtlijnen aangescherpt. De wijzigingen zijn doorgevoerd op de beide pagina's die al op de website aanwezig waren voor de richtlijnen voor bezoekers en de richtlijnen voor leden van Vovero. Het gaat hierbij om de volgende wijzigingen:

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login