Nieuws

Trainingen gaan gewoon door in aankomende vakantieperiode

Nu we eindelijk weer los zijn en we wekelijks lekker buiten bezig zijn, stoppen we niet in de aankomende vakantieperiode. Dus kom ook volleyballen op de woensdagavond. We trainen buiten op de sportaccommodatie van Handbalvereniging Indus.

ALV op 27 mei a.s.- graag aanmelden i.v.m. link Teams

Vovero organiseert de Algemene Ledenvergadering op donderdag 27 mei aanstaande om 20.00 uur. De vergadering vindt online plaats via Teams. Graag doorgeven dat je erbij bent aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat de link van Teams aan de juiste e-mailadressen verstuurd kan worden.

Jippie! De ballen gingen de lucht weer in!

Een wat beurs gevoel in het lichaam én een goede nachtrust. Dat is wat er overgebleven is van de eerste buitentrainingen. Wat waren we blij dat we weer een balletje mochten spelen.

Bijzonderheden buitentrainingen

In dit artikel vind je alle bijzonderheden over de buitentrainingen.

Volleyballend door Rozenburg

Wat is het jammer dat we de sporthal voorlopig nog niet in kunnen om teamgenoten te ontmoeten en het volleyballen weer op te pakken. Hopelijk kunnen we snel weer ballen. Om er alvast een beetje in te komen, dagen we jullie uit voor een toffe actie in de buitenlucht! 

Volleybal spelletjes

Er is een nieuw onderdeel op onze Vovero website: Doe je mee? Op die plek verzamelen we steeds meer leuke dingen die je buiten de sporthal kunt doen, maar zeer zeker te maken hebben met volleybal.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login