Nieuws

Zomerstop na de laatste trainingen nu een feit

De laatste trainingen vonden vorige week plaats. Nu is het tijd voor een stop. Tijdens de laatste trainingen trainden sommige teams zoals normaal. Anderen kozen een andere invulling van de training.

Recreanten spelen wedstrijdje tegen onze sponsor Fysiotherapie Rijnmond

Na twee Corona jaren, kon er vorige week naast de avond4daagse, nog een andere activiteit eindelijk weer eens plaats vinden. Dinsdag 7 juni stond het jaarljkse wedstrijdje van de recreanten tegen het team van Fysio Rijnmond op het programma.

De avond4daagse - wij waren erbij

Vol enthousiasme startte een groepje jeugdleden afgelopen dinsdag de avondvierdaagse. Gezellig samen met een paar ouders liepen zij vier avonden de 5 kilometer door heel Rozenburg.

Verbeteringen in de Rozenburcht op komst

Sinds we volleyballen in de Rozenburcht zijn we regelmatig ballen kwijt. Niet omdat ze letterlijk verdwenen zijn. Maar omdat we verblind worden door de verlichting als we op sommige plekken in het veld naar boven kijken. Al die tijd wordt hierover gesproken met het Sportbedrijf. Nu kunnen we melden dat er een doorbraak is.

14 en 16 juni: laatste trainingen dit seizoen

Het einde van dit seizoen is in zicht. Ongewoon laat werden de laatste wedstrijden door sommige teams gespeeld, vanwege de lockdown deze winter. De laatste training lijkt daarom al heel snel te zijn.

Vovero loopt de avondvierdaagse- Loop je mee?

We hebben weer een leuke activiteit! Van dinsdag 7 juni tot en met vrijdag 10 juni wordt in Rozenburg de avondvierdaagse gelopen. Ook Vovero doet weer mee. Loop jij ook gezellig met ons mee?

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login