Nieuws

13 en 15 juli: laatste trainingen dit seizoen

Het is een raar seizoen geweest. Langer dan normaal hebben we doorgetraind om de lockdown van de wintermaanden een beetje goed te maken.

Tjoeks gekocht van opbrengst Grote Clubactie

In het najaar mochten we een mooie opbrengst van de Grote Clubactie bekend maken. Nu we weer lekker aan het trainen zijn, is het tijd om de belofte die we toen deden na te komen.

Alternatief voor jeugdkamp 2021- geef je nu op!

De jeugdkampcommissie vindt het ook dit jaar nog niet verstandig om een Vovero jeugdkamp te organiseren. Maar niet getreurd we regelen wel een alternatief!

Ben jij iets kwijt (kleding, schoenen, bidons)?

In de Rozenburcht is een behoorlijk volle tafel gevuld met kleding, schoenen en bidons. De medewerkers van het sportbedrijf willen graag weten wie er iets kwijt is.

Recreanten en senioren trainen ook weer binnen!

De recreanten -en senioren leden hebben ervoor gekozen om ook weer binnen te gaan trainen. Op dinsdag -en donderdagavond gaan zij de komende weken dus weer aan de slag in de Rozenburcht.

Jeugd traint weer binnen!

We hebben er lang op gewacht maar de Covid maatregelen voor het binnen sporten worden vanaf zaterdag 5 juni flink verruimd. Dan mogen we weer met 50 personen tegelijk in de zaal sporten en zou het niet nodig meer zijn om anderhalve meter afstand te houden. Zal je altijd zien, wordt het (eindelijk) lekker weer, kunnen we naar binnen šŸ˜Š.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatieĀ of wedstrijdwijzigingen zie deĀ contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag TrainingĀ 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login