Nieuws

13 en 15 juli: laatste trainingen dit seizoen

Het is een raar seizoen geweest. Langer dan normaal hebben we doorgetraind om de lockdown van de wintermaanden een beetje goed te maken.

Ben jij iets kwijt (kleding, schoenen, bidons)?

In de Rozenburcht is een behoorlijk volle tafel gevuld met kleding, schoenen en bidons. De medewerkers van het sportbedrijf willen graag weten wie er iets kwijt is.

Recreanten en senioren trainen ook weer binnen!

De recreanten -en senioren leden hebben ervoor gekozen om ook weer binnen te gaan trainen. Op dinsdag -en donderdagavond gaan zij de komende weken dus weer aan de slag in de Rozenburcht.

Jeugd traint weer binnen!

We hebben er lang op gewacht maar de Covid maatregelen voor het binnen sporten worden vanaf zaterdag 5 juni flink verruimd. Dan mogen we weer met 50 personen tegelijk in de zaal sporten en zou het niet nodig meer zijn om anderhalve meter afstand te houden. Zal je altijd zien, wordt het (eindelijk) lekker weer, kunnen we naar binnen šŸ˜Š.

Trainingen gaan gewoon door in aankomende vakantieperiode

Nu we eindelijk weer los zijn en we wekelijks lekker buiten bezig zijn, stoppen we niet in de aankomende vakantieperiode. Dus kom ook volleyballen op de woensdagavond. We trainen buiten op de sportaccommodatie van Handbalvereniging Indus.

Jippie! De ballen gingen de lucht weer in!

Een wat beurs gevoel in het lichaam Ć©n een goede nachtrust. Dat is wat er overgebleven is van de eerste buitentrainingen. Wat waren we blij dat we weer een balletje mochten spelen.

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatieĀ of wedstrijdwijzigingen zie deĀ contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag TrainingĀ 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login