Nieuws

Vovero jeugd schaatst samen

Zaterdagmiddag 13 februari waagden enkele jeugdleden zich samen op het ijs. Op het Stuurboord ligt een klein ijsbaantje en daar werd het gezellig rondjes draaien in de kou.
Om warm te blijven werd er chocolademelk geschonken. Het was leuk om elkaar weer even te zien, nu het door Covid-19 niet mogelijk is om te volleyballen. We hopen natuurlijk dat het snel beter gaat. Mogelijk dat we na 2 maart weer met elkaar kunnen gaan sporten. Dat blijft afwachten. Dus doen we het tot die tijd maar met de foto's van zaterdag.

Arthur bedankt voor de chocolademelk en Maurice bedankt voor de foto's!

 
       
       
       
       
 
   

 

Sinterklaastraining: spelletjes, snoepen en volleyballen

De sinterklaastraining was een feest,

ook al zijn er dit jaar geen pieten langs geweest.

Trainers zetten hun beste beentje voor,

en zo ging deze bijzondere avond toch gewoon door.

Corona krijgt ons echt niet klein,

het was een waar kado, snoep en spellen festijn.

Herfstvakantie: geen jeugdtrainingen

Aankomende donderdag 22 oktober zijn er geen trainingen. Alleen de jeugd tot en met 17 jaar mag op dit moment trainen i.v.m. de maatregelen rondom Covid-19. Het is aankomende week herfstvakantie en dan krijgen we traditiegetrouw veel afmeldingen bij de jeugd. Daarom is enkele jaren geleden besloten om in de vakanties geen zaal te huren. Op 29 oktober gaan we voor de jeugd wel weer trainen als dit dan nog steeds mag. 

Fijne vakantie allemaal!

1 en 3 september start reguliere trainingen

We mochten al een tijdje weer binnen volleyballen en de zondagtrainingen zijn goed bezocht. Nu starten we weer met de trainingen op onze vertrouwde dinsdag -en donderdagavond. Jij bent er toch zeker ook bij?

“Wat de bond met dit seizoen gaat doen, geen idee”

De volleybalbond heeft per direct alle competities lager dan de eredivisie gestopt. Vanwege het coronavirus kan in ieder geval t/m 6 april niet worden getraind en gespeeld. De bond schrijft aan haar leden “De laatste reguliere competitieronde staat op het programma voor 18 april. Na lang beraad is besloten dat er geen uitvoerbaar scenario bestaat om deze competities op een sportief gelijkwaardige en eerlijke manier tot een goed einde te brengen”. Ook voor de Rozenburgse Vovero een abrupt einde, en hoe nu verder….......

CMV trainer gezocht

Onze jongste jeugdgroep (CMV 1 en 2) groeit behoorlijk uit zijn jasje.

Daar zijn we als vereniging blij mee, maar we willen deze jeugdleden wel voldoende aandacht kunnen geven.

Daarom zoeken wij een vaste trainer die samen met Helen de groep training kan geven. Deze vaste trainer kan dan ook de groep overnemen indien Helen niet aanwezig is.  

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login