Nieuws

Kado voor de feestdagen? Vovero sponsoren

Kado voor de feestdagen? Vovero sponsoren

Sinterklaas en kerst staan voor de deur. Jij gaat misschien ook wel online shoppen. Wist je dat je daarbij Vovero kunt sponsoren?

Op onze website vind je onderaan de homepage de optie SponsorKliks. Ga via de sponsorkliks naar je favoriete website. En Vovero ontvangt een kleine percentage van jouw aankoop. 

Websites die mee doen zijn onder andere:

  • Bol.com
  • Superdry
  • Greetz
  • About you
  • Hema
  • Plutosport

Hoe werkt het precies?
Als je iets online wilt kopen ga dan eerst naar de Vovero website en dan naar de sponsorkliks: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?&club=6249&cn=nl&ln=nl Via de categorieën boven in het menu kan je een keuze maken voor diverse webwinkels of kies voor de juiste categorie. Je ziet dan welke winkels er mee doen. Klik vervolgens op jouw voorkeur. Je wordt dan via Sponsorkliks naar de website van jouw keuze geleid. De rest van de bestelling verloopt zoals je gewend bent. Alleen krijgen wij dus achter de schermen een kleine sponsoring binnen.

Voor jou dus een kleine moeite, voor Vovero directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die onze club een warm hart toedragen. Hoe leuk zou het zijn als we weer een mooi bedrag aan onze clubkas kunnen toevoegen! Help jij ook mee?

ps: wil je het jezelf nog makkelijker maken? Klik dan op de bovenstaande link en zet de pagina vast als favoriet in je bladwijzerbalk door op het sterretje te klikken. Je kunt het namelijk ook gebruiken voor een reisje of op andere momenten in het jaar.

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login