Nieuws

Start Grote clubactie: doel 500 euro!

Start Grote clubactie: doel 500 euro!

Elk jaar in september start de Grote Clubactie. Dit jaar doet Vovero ook weer mee. We zijn ons ervan bewust dat de afgelopen maanden anders zijn geweest dan we hadden gehoopt. Ondanks de gekke tijd, willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% naar onze clubkas! Dat is €2,40 per lot. Eén lot kost 3 euro.

Van de opbrengst zal Vovero dit jaar een Tjoek aanschaffen! 

Om  direct online een lot te kopen, kan je hierboven de QRcode scannen of klik op de verkooplink van Vovero.

Een Tjoek is een trainingsattribuut en kan voor alle doelgroepen gebruikt worden. Vele trainers hebben de Tjoek al eens in bruikleen gehad. Er kan een spel mee gespeeld worden en ook kunnen bewegingsvormen en techniek getraind worden met de Tjoek. 

 

Verkoop van loten
Het verkopen van de loten gaat dit jaar wat anders. Wij werken vanwege de Coronamaatregelen niet met verkoopboekjes. We werken dit jaar alleen met: 

  • Superloten: Een Superlot staat gelijk aan 50 loten en heeft daardoor een verkoopwaarde van €150. Ook hiervan gaat 80% naar de clubkas. Dit levert direct €120 voor Vovero op. Vaak worden de superloten verkocht aan bedrijven maar een Superlot kan ook gekocht worden door bijvoorbeeld een familie of een team.  
  • Online lotenverkoop: Via de online verkooppagina van Vovero kunnen er loten (3 euro per stuk) gekocht worden. De link van de online verkooppagina kan worden gedeeld via sociale media (https://clubactie.nl/lot/vovero/230776)
    .  

Doel: Het streefbedrag voor dit jaar is €500. Met jullie bijdrage, is dit streefbedrag zeker te halen! 

Start lotenverkoop

De lotenverkoop start vandaag (zaterdag 19 september 2020) en eindigt op 24 november 2020. Kopen gaat heel handig door de verkooplink te delen via sociale media of een persoonlijk bericht via WhatsApp (https://clubactie.nl/lot/vovero/230776). Natuurlijk mag je ook dit artikel delen. Vraag aan je ouders, familieleden, buren of vrienden of zij het leuk vinden een lot te kopen voor jouw sportclub! 

Wij hopen op een groot succes en wensen jullie alvast veel succes met het verkopen van de loten! 

De contactpersonen voor de Grote Clubactie zijn

Jaap Klifman en Lianne Klifman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login