Nieuws

Stem nu: Rabobank clubsupport

Stem nu: Rabobank clubsupport

Sinds vorig jaar heeft Vovero een bankrekening bij de Rabobank. Daarom mogen we dit jaar mee doen aan de Rabobank Clubsupport actie. Alle Rabobank leden kunnen gratis hun stem uitbrengen. Hiermee kunnen we een leuk extra zakcentje binnenhalen!

De opbrengst van de Rabo ClubSupport actie komt direct ten goede van de clubkas van Vovero. Hiermee zorgen we ervoor dat de Rozenburgse volleyballers kunnen blijven volleyballen. Denk hierbij aan het investeren in materiaal en ballen, het jaarlijkse (al 30-jaar!) jeugdkamp en andere evenementen. Elke bijdrage is dan ook meer dan welkom!

Heb jij ook een bankrekening bij de Rabobank?

Dan kan jij ons helpen!

Hoe werkt het?
Vanaf 2 september mag jij stemmen op jouw drie favoriete verenigingen in de regio. Alleen Rabobank leden kunnen stemmen. Als je een rekening hebt bij de Rabobank, ben je niet automatisch lid van de Rabobank, maar dat kun je wel heel makkelijk en geheel gratis worden!

Ben je nog geen Rabobank lid? Lees dan op deze pagina hoe je je eenvoudig kunt aanmelden.

Ben je al wel Rabobank lid? Dan kun je meteen stemmen! Dit kan via de Rabobank website, via Internetbankieren of in de Rabo app. Wil je hulp bij het stemmen? Klik dan hier voor meer uitleg op onze website of mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef je Vovero ook één van jouw stemmen?
Ben je ouder dan 12 jaar, dan mag je zelf stemmen. Vraag ook je ouders, opa en oma, andere familie en vrienden ook om hun stem. De actie loopt tot en met 24 september. Vovero ontvangt voor elke uitgebrachte stem een bedrag. Dit bedrag is nog niet bekend maar wordt berekend aan de hand van het totaal aantal stemmen. Hoe meer stemmen Vovero krijgt, hoe meer geld voor de club!

Alvast heel erg bedankt!

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login