Nieuws

Sponsorkliks: Vovero ontvangt € 60,46

Sponsorkliks: Vovero ontvangt € 60,46

Sponsorkliks lijkt steeds bekender te worden onder onze leden. Voor de tweede keer dit jaar mochten we een mooi bedrag bijschrijven.

De afgelopen maanden leverden namelijk een bedrag op van € 60,46. Dit betekent dat er een heleboel leden, vrienden en andere bekenden van Vovero ons gesteund hebben. En dat zonder al te veel moeite te doen.

Dank jullie wel hiervoor!


Van elke aankoop die je via Sponsorkliks doet, ontvangt Vovero een klein percentage.
Er doen veel bedrijven mee. Kijk ook eens in de lijst. Want er zit vast een bedrijf bij waar jij wel eens wat besteld. Voor jou een kleine moeite, voor Vovero directe inkomsten. Wie weet wil jij binnenkort je vakantie of een weekendje weg boeken. Of je doet een online bestelling voor schoolspullen of nieuwe kleding of schoenen. Doe dit dan via Sponsorkliks. Al die kleine percentages maken namelijk een mooi bedrag. Bij elke € 50 komt er een uitbetaling naar Vovero. Als we allemaal ons best doen, krijgen we ook een derde keer dit jaar een uitbetaling.

Dus BOEK of KOOP NIKS ZONDER SPONSORKLIKS


Hoe werkt het precies?

Als je iets online wilt kopen ga dan eerst naar de Vovero website en dan naar de sponsorkliks: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?&club=6249&cn=nl&ln=nl Via de categorieën boven in het menu kan je een keuze maken voor diverse webwinkels of kies voor de juiste categorie. Je ziet dan welke winkels er mee doen. Klik vervolgens op jouw voorkeur. Je wordt dan via Sponsorkliks naar de website van jouw keuze geleid. De rest van de bestelling verloopt zoals je gewend bent. Alleen krijgen wij dus achter de schermen een kleine sponsoring binnen.

Er is ook een app van Sponsorkliks.
Wil je weten hoe je die installeert en gebruikt? Lees dan dit artikel dat we eerder schreven.

 

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login