Nieuws

Meiden B toch kampioen 1e helft!

Meiden B toch kampioen 1e helft!

Op de valreep toch nog een feestje. Ook meiden B is kampioen geworden! Vandaag werden zij in het zonnetje gezet.

Enthousiast en zonder enige verwachting was meiden B aan het volleybalseizoen 2021-2022 begonnen met een vrij krap en nieuw team. De opkomst op de trainingen is erg hoog en de meiden hebben hard getraind en elkaar geholpen om zonder druk verder te ontwikkelen. Dit leverde een ontspannen spelsfeer op binnen het team waar ruimte is voor een grapje en het uitproberen van nieuwe dingen. 

Wisselende wedstrijden
De competitie bracht vervolgens erg wisselende wedstrijden. Er zijn wedstrijden gespeeld waarbij het team bij 15 aces gestopt is met tellen. Maar helaas waren er ook wedstrijden waarin de tegenstanders vooral punten kregen door fouten aan de Vovero kant. Normaal gesproken een mooi moment om te oefenen op variatie binnen de aanval, maar zover kwam het zelfs niet. Ook zijn er wat punten bij wedstrijden verloren door de mentale druk van de tegenpartij waardoor het eigen spel soms even kwijt was. Het krappe team zorgde voor veel speeltijd maar ook voor weinig wisselmogelijkheden. De meiden hebben dus echt zelf voor winst van de wedstrijd gezorgd. 

Nog even in de wachtkamer
Het was nog even spannend of de meiden kampioen zouden worden. De nummers 2 en 3 hadden nog twee keer een wedstrijd tegen elkaar op het programma staan. Dit zou bepalen of zij nog voorbij Vovero zouden komen. Nu de wedstrijden, vanwege de corona maatregelen, vervroegd zijn stilgelegd, is het gemiddelde genomen van het aantal behaalde punten gedeeld door het aantal gespeelde wedstrijden. Het scheelde weinig, maar dat maakt voor de meiden niet uit.

Vovero meiden B is officieel KAMPIOEN!

Tijdens de geïmproviseerde zaterdag training, is er een mini-feestje georganiseerd voor het team. In aanwezigheid van een aantal ouders, de trainer/coach en reserve coach en onder het genot van bubbels, werd door het bestuur een officiële medaille en een verrassing uitgereikt. Mooi werk van Lianne, Ramon en de meiden. Hopelijk mogen zij na de kerstvakantie verder volleyballen in de tweede seizoenshelft.

            
                          

 

 

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login