Nieuws

Dames recreanten 1e kampioen 2023

Dames recreanten 1e kampioen 2023

Dinsdagavond was er nog één setje nodig om kampioen te worden. Vooraf maakten de dames zich daar geen zorgen over. Alle wedstrijden werden tot nu toe met 4-0 gewonnen.

Toch begon de eerste set tegen MVC stroef. De bezoeksters uit Maassluis kwamen goed uit de startblokken. Onze dames waren meer een diesel. Halverwege de set draaide de energie om. Met een paar mooie slagen was het kampioenschap binnen. De rest van de wedstrijd was er geen vuiltje meer aan de lucht. MVC bleef goed tegenstand bieden. Maar kon niet voorkomen dat ook na deze wedstrijd de winst met 4-0 in Rozenburg bleef.

Dames recreanten
Vanaf het begin van dit seizoen is er sinds jaren weer een dames recreantenteam. Na een paar wedstrijden was het machtsverschil al duidelijk. Dit zou een makkelijk seizoen worden. De dames stelden zichzelf andere doelen om toch een uitdaging te houden. Dat resultaat was gisteravond goed te zien. Er werd gevarieerd geserveerd. Ook kwamen de aanvallen vanaf alle posities. Dat is een mooie basis voor het volgende seizoen. De verwachting is dat de dames dan in een hogere poule ingedeeld worden. 

De recreanten trainen op dinsdagavond van 20.00 tot 21.30 uur. Hun wedstrijden zijn ook op een doordeweekse avond. Naast het damesteam is er ook een recreanten heren team actief. Niet iedereen speelt wedstrijden. Wil je ook volleyballen op een door de weekse avond en geen wedstrijdverplichtingen op de zaterdag hebben? Kom dan eens in je sportoutfit op dinsdagavond naar de sporthal.

Overige kampioenen
De dames zijn twee wedstrijden voor het einde al kampioen geworden. Er zijn nog enkele jeugdteams die kans maken op het kampioenschap in hun poule. We wensen hen nog veel succes. Hopelijk binnenkort meer kampioensfoto's op onze website.

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login