Nieuws

Bowlen met de jeugd groot succes

Bowlen met de jeugd groot succes

Het uitje met de jeugd op 21 mei was werkelijk een enorm feest. We konden 35 jeugdleden een leuke middag aanbieden. Mogelijk gemaakt door de inspanningen van Eveline en een financiële bijdrage van de werkgever van één van de ouders.

TEAM Terminal
Heel erg bedankt!

De bal ging rollen
Om 13.30 vertrokken er 11 auto’s vanaf de Rozenburcht. Het feest begon om 14.00 uur op de bowlingbaan in Spijkenisse. Altijd even lastig in het begin.

Wie speelt op welke baan? Hoe voeren we spelers in? En gebruiken we wel of geen hulpmiddelen om de bal op koers te houden?

De begeleiding had zo veel mogelijk gezorgd voor baanindelingen per team. Op 7 banen brandde de strijd los.

'Gootbal' kampioenschap
Bij de baan van Meisjes B ging iedere keer als een bal in de goot terecht kwam een luid gejuich op. Het leek erop dat daar eerder een ‘gootbal’ kampioenschap bezig was dan een ‘strike’ kampioenschap. Er was zelfs iemand die na 4 beurten nog niet één pin om had gekregen. Maar iedereen had wel enorm veel lol.

Veel creatieve bowlingballen 
Twee uur lang werd enthousiast met de bowlingballen gesmeten. We hebben hele creatieve vormen gezien. Zo was er de zigzag bal, de stuiterbal en de achterwaartse bal. Vanuit het bestuur was gezorgd voor drankjes. Iedereen, maar vooral Jongens C, bleef door alle AA’tjes, scherp tot het einde.

Bedankt
Om 16.10 uur reden er weer 11 auto’s terug naar Rozenburg. Ouders die voor het vervoer hebben gezorgd: Bedankt! En natuurlijk ook Eveline, Petra en Arthur bedankt voor de organisatie.

     
     

 

    

Related Articles

Mijn Competitie is nu Mijn Volleybal app

Mijn Competitie is nu Mijn Volleybal app

Zaaldienstoverzicht

Zaaldienstoverzicht

Laatste kans grote clubactie

Nieuwe website

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login