Nieuws

Vakantie boeken? Vovero sponsoren

Vakantie boeken? Vovero sponsoren

Aan het begin van het jaar kijken veel van ons uit naar een vakantie. Wist je dat je ook bij het boeken van een korte of lange trip, Vovero kunt sponsoren? Op onze website vind je onderaan de homepage de optie SponsorKliks. Ga via de sponsorkliks naar je favoriete vakantie website. En Vovero ontvangt een kleine percentage van jouw reissom. We leggen je graag uit hoe het werkt.

Websites die mee doen zijn onder andere Belvilla, Center Parcs, Booking.com en de ANWB.

Wat moet jij doen?
Als je iets online wilt boeken ga dan eerst naar de Vovero website en dan naar de sponsorkliks: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?&club=6249&cn=nl&ln=nl Via de categorieën boven in het menu kan je een keuze maken voor diverse webwinkels of kies bij categorie voor Reizen & Vakantie.Je zit dan welke reisorganisaties er mee doen. Klik vervolgens op jouw voorkeur. Je wordt dan via Sponsorkliks naar de website van jouw keuze geleid. De rest van de boeking verloopt zoals je gewend bent. Alleen krijgen wij dus achter de schermen een kleine sponsoring binnen.

Voor jou dus een kleine moeite, voor Vovero directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die onze club een warm hart toedragen. Hoe leuk zou het zijn als we weer een mooi bedrag aan onze clubkas kunnen toevoegen! Help jij ook mee?

ps: wil je het jezelf nog makkelijker maken? Klik dan op de bovenstaande link en zet de pagina vast als favoriet in je bladwijzerbalk door op het sterretje te klikken. Je kunt het namelijk ook gebruiken voor een heleboel webwinkels.

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login