Volleybal oefeningen voor thuis

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 15

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 15

De afgelopen weken hebben we het hele internet voor jullie doorkruist om de leukste thuisoefeningen te vinden. Vandaag ronden we de serie af en gaan we over tot de zomerstop. Maar natuurlijk hoef je niet stil te zitten. Daarom introduceren we de Volleybal Bingo Challenge!

We wensen iedereen een fijne zomer. Tot ziens in de zaal in het nieuwe seizoen. We zijn benieuwd hoe goed iedereen geworden is.

Heb je nog een leuke foto of filmpje dat je wil delen? Ook in de zomer kan dat gewoon via de Vovero facebook pagina.

Klik hier voor onze vovero facebook pagina

Volleybal Bingo Challenge

Hieronder staan bingo kaarten met 9 uitdagingen. Elke week ga jij je best doen om één challenge te halen. Je hebt 7 dagen om dat te oefenen. Is het gelukt? Dan kruis je hem door. Heb je ze alle 9 gehaald? Dan heb je een volle bingokaart. Alle challenges bestaan uit oefeningen die we eerder in een artikel hebben gedeeld. Wil je even nakijken hoe de oefening  gaat? Kijk dan terug in het filmpje van de week die achter de omschrijving staat. Er zijn 3 niveau’s van oefeningen, hoe hoger het niveau hoe lastiger de challenges. Zo kan iedereen de challenges halen. Dus daag je teamgenootjes, vader/moeder of vriendjes en vriendinnetjes maar uit deze zomer!

Bingo Niveau 1

Image

Bingo Niveau 2

Image

Bingo Niveau 3

Image

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login