Volleybal oefeningen voor thuis

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 13

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 13

Al 13 weken proberen wij je te verrassen en bezig te houden. Nog maar een paar weken tot aan de officiële zomerstop. Nog even goed door trainen. Want wil je graag volleyballen? Thuis kan het ook. Ook deze week weer het bewijs. Voor de oefeningen van de overige 12 weken ga je naar de vorige artikelen onderaan de pagina.

Heb jij ook een idee voor een oefening of heb je een leuk filmpje gevonden? Laat het ons weten met een reactie onderaan dit artikel. Vind je het leuk om een foto of filmpje te delen? Doe dat dan op de Vovero facebook pagina.

Klik hier voor onze vovero facebook pagina

Kracht en warming-up oefeningen

In beide filmpjes vind je een aantal oefeningen die je prima als warming-up kunt doen. Omdat het je hartslag verhoogd, bouw je er conditie mee op. Ook zijn er een aantal oefeningen die je zeker sterker maken.

Bron: Volley Fit Nevobo

Oefeningen voor de bovenhandse techniek

In alle drie de filmpjes een oefening speciaal om je bovenhandse techniek te oefenen. Voor filmpje 2 heb je wel een laag plafond nodig.

Bron: SV Loil volleybal en Volley Vlaanderen

Balvaardigheid

Wij houden wel van wat gekke oefeningen met een bal. En hoewel het misschien niet gelijk  een volleybaloefening is,  helpt het wel om je balvaardigheid te vergroten. Let op voor filmpje 2 heb je drie ballen en maatje nodig.

bron: volleybalXL en Frank Peeters

Oefeningen met een ballon

Speciaal voor de jongste jeugd ook weer twee oefeningen. Maar onthou, dat je veel van de andere oefeningen ook kunt doen, als je in plaats van een bal een ballon pakt, of de bal gewoon tussentijds een keertje extra vangt. En deze oefeningen kan je natuurlijk ook met een bal doen, dan worden ze gelijk wat moeilijker.

bron: Volleybalxl.nl

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login