Volleybal oefeningen voor thuis

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 4

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 4

Het is tijd voor een paar nieuwe oefeningen. Deel 4 van onze serie om ook thuis bezig te blijven met een bal. Vandaag weer een paar oefeningen van Volleybal XL. Ook op de nevobosite is een serie gestart: Volley Fit. En heb je dan nog niet genoeg inspiratie kijk dan eens het filmpje van Eigen&Wijzer Kinderopvang

Heb je de eerdere delen gemist? Geen ramp, onderaan de pagina, vind je de linkjes naar de vorige artikelen. Heb jij ook een idee voor een oefening of heb je een leuk filmpje gevonden?

Klik hier voor onze vovero facebook pagina

Volley Fit workouts

Volley Fit is een initiatief van Volleybal Nederland. Grote namen uit de volleybalwereld dagen je uit om op een leuke manier fit te blijven. Er worden regelmatig nieuwe workouts gedeeld. Sommige zijn best intensief maar je kunt natuurlijk altijd minder herhalingen doen of minder oefeningen achter elkaar. Kijk dus regelmatig op: https://www.volleybal.nl/volleyfit.

Bron: Volleybal.nl

Volleybal XL oefeningen

Nog twee filmpjes met oefeningen voor het vergroten van je balbehendigheid met de volleybaltechniek. Deze oefeningen doe je liggend op je rug. Misschien best lastig, maar laat het dan deze week maar een uitdaging zijn.

https://mijn.volleybalxl.nl/product/footstomper/

https://mijn.volleybalxl.nl/product/drop-it-like-its-hot/

Bron: VolleybalXL.nl

Oefeningen Eigen&Wijzer

Een goede volleyballer is heel handig met een bal. Daarom deze week ook twee filmpjes met ideeën van Eigen&Wijzer. In het eerste filmpje ga je aan de slag met tennisballen. Maar natuurlijk kan je sommige oefeningen ook met een grotere bal proberen. In het tweede filmpje moet je even op zoek naar een lege, wat hogere bak. Wij dagen je uit om ook te proberen of je de bal in de bak kunt krijgen met bovenhands of onderhands spelen. En lukt het ook serverend? Te makkelijk? Achterover volleyballend is vast lastiger.

bron: Eigen&Wijzer Kinderopvang

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login