Goede opkomst zondagtrainingen

Na de lange pauze door Corona konden de ballen vorige week zondag eindelijk weer de lucht in. Veel vroeger dan normaal staan we weer in de hal en dus is het even wennen aan de zomerse temperaturen. Maar zowel vorige week zondag als vandaag was er een goede opkomst. Het luie zweet ging er in dubbel tempo weer uit, dus dat was lekker. Iedereen is blij dat we weer kunnen volleyballen en het is leuk om elkaar weer eens in levende lijve te spreken. De zondagtrainingen gaan nog twee weken door, daarna is de sporthal weer op donderdagavond beschikbaar en starten de reguliere trainingen. Heb je tijd en zin? Kom dan zeker ook op zondag naar de hal om mee te doen. Ben je nog geen lid van Vovero? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden.

Er zijn 2 trainingsgroepen samengesteld:

Jeugd, behalve Jongens-A, traint van 10.15 uur tot 11.15 uur

11.15 – 11.30: Wisseltijd

Senioren, Jongens-A en recreanten trainen van 11.30 tot 13.00 uur

In eerste instantie starten we met een halve zaal. Mocht de belangstelling groot zijn, wat we van harte hopen, dan gaan wel naar een hele zaal (mits er geen andere huurders zijn maar die kans is erg klein).

Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen. Lees hiervoor ook: https://www.vovero.nl/nieuws/11-algemeen/78-richtlijnen-bij-het-trainen

Toch wat kleine lettertjes: Hoewel wij trainen ten zeerste aanbevelen en er alles aan zullen doen alles in goede banen te leiden is het bijwonen van de training een eigen verantwoordelijkheid waarvoor Vovero bij onverhoopte besmetting niet aansprakelijkheid kan worden gesteld.

Related Articles