ALV op 27 mei a.s.- graag aanmelden i.v.m. link Teams

Vovero organiseert de Algemene Ledenvergadering op donderdag 27 mei aanstaande om 20.00 uur. De vergadering vindt online plaats via Teams. Graag doorgeven dat je erbij bent aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat de link van Teams aan de juiste e-mailadressen verstuurd kan worden.

Volgens de statuten van onze vereniging hebben alle leden toegang tot de Algemene Ledenvergadering. Stemrecht hebben die leden die de leeftijd van ten minste 18 jaar hebben bereikt. Ben je niet aanwezig? Laat dit dan ook even via de e-mail weten.

Ouders zijn van harte welkom op de ledenvergadering, zij hebben alleen geen stemrecht.

Aan -en afmeldingen voor de vergadering s.v.p. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De notulen en een officiële uitnodiging is via de e-mail aan alle leden verstuurd. Wanneer je deze niet hebt ontvangen, stuur dan ook een e-mail naar de secretaris.

Tijdens deze ALV zijn 2 bestuursleden aftredend en niet verkiesbaar: Lianne Klifman (Algemeen Bestuurslid) en Moniek Oldenburg (secretaris)

Voor beide functies zijn wij nog op zoek naar kandidaten. Lees voor de functie van secretaris dit eerder gepubliceerde artikel.

Related Articles