Nieuws

Update i.v.m. Corona vanuit het bestuur

Beste Vovero leden en ouders van Vovero jeugdleden,

Naar aanleiding van de huidige situatie rondom het Corona virus kunnen wij jullie als volgt informeren:

Trainingen:
Gezien het feit dat er vooralsnog alleen buiten gesport mag worden onder diverse voorwaarden, hebben wij als bestuur besloten dat wij deze buitentrainingen niet gaan organiseren.

Wij zijn als vereniging verantwoordelijk voor handhaving, extra kader, hygiëne (o.a. desinfecteren van ballen), veiligheid van trainers en spelers,  Tevens moeten wij ons houden aan diverse protocollen van RIVM, Gemeente Rotterdam en het sport specifiek protocol van de Nevobo. Indien wij ons hier niet aan zouden houden, kunnen wij als vereniging boetes riskeren.

Financiën:
Wij hebben de huur van de sporthal opgezegd voor dit seizoen om onnodige uitgaves te voorkomen. Mocht voor het eind van het seizoen zich nog een mogelijkheid aandoen om weer in de Rozenburcht te gaan trainen, kunnen wij de zaal alsnog inhuren. Sportbedrijf Rotterdam heeft zich hierin coulant opgesteld. Vanuit de Nevobo krijgen wij helaas geen bondscontributie o.i.d. terug. Dit omdat  80% van de wedstrijden van dit seizoen reeds gespeeld is.

Aan de leden wil het bestuur voorleggen dat wij komend seizoen geen contributieverhoging zullen doorvoeren. Dit ter compensatie voor de sporthal die we niet hoeven te huren. Mochten leden hier problemen mee hebben, kunnen zij contact opnemen met onze penningmeester op het adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ALV
De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering stond gepland op 12 mei a.s. Helaas is het nog niet toegestaan om met een groep mensen samen te komen.
Wij zijn aan het onderzoeken of we mogelijk via de digitale manier een vergadering voor een grotere groep kunnen organiseren. Zodra hierover meer duidelijkheid is, zullen we jullie hierover informeren.

Eindfeest 16 mei
Het Vovero eindfeest van 16 mei is vanwege de Corona geannuleerd.

Hou vol allemaal en stay safe!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Vovero

Moniek Oldenburg

Secretaris Vovero (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login