Corona update: alle trainingen tot en met 19 januari gestopt

Na de persconferentie van gisteravond is één ding duidelijk geworden. Alle trainingen mogen niet meer doorgaan. De senioren en recreanten waren al enige tijd niet meer in de sporthal. Maar ook de jeugdteams moeten nu tot en met 19 januari stoppen. Jammer omdat het bestuur juist bezig was om een uitbreiding van de trainingen te realiseren naar 4-tallen bij de senioren en recreanten.

De enquête die is gehouden onder recreanten en senioren, resulteerde in een ruime meerderheid (72%) die graag weer wil starten met trainen. Weliswaar met aanpassingen met slechts 4 spelers per veld en de trainer op 1,5 meter. Deze plannen moeten dus helaas nu weer even in de ijskast. De jeugdtrainingen liepen nog wel door en werden ondanks de situatie goed bezocht. Maar ook die zijn nu geannuleerd. 

Maar hoe nu verder?
Het is ongelofelijk vervelend voor jullie als sporters maar ook voor jullie als onderdeel van de vereniging dat alles nu moet stoppen. Het bestuur gaat daarom proberen rond de kerst of nieuwjaar wat (online) evenementen te organiseren. Hoe of wat is nog niet duidelijk. Maar hou daarbij vooral de website goed in de gaten. Daarnaast is het bestuur weer aan het rekenen geslagen om de financiële gevolgen van deze lockdown te bekijken. in het nieuwe jaar wordt hierover meer duidelijk. Daarvoor verwijst het bestuur ook naar de eerder verzonden e-mail van 18 november.

Related Articles