3e en 4e Superlot verkocht, maar we gaan door!

In de tussenstand van deze week over de Grote Clubactie is alweer goed nieuws te melden. Er zijn deze week namelijk 2 Superloten verkocht. De koper van het ene Superlot blijft anoniem. Maar de kopers van het 4e Superlot zijn dames-, heren- en recreantenspelers die de (volleybal)handen in één hebben geslagen. Samen kochten zij 50 loten en daarmee dus 1 Superlot. Voor alle loten kopers een dikke duim omhoog! Heel erg bedankt.

Maar we hebben het gevoel dat er nog meer in het vat zit. Daarom gaan we onverminderd door. We hebben nog tot 25 november a.s. Heb jij je familie, buren en vrienden nog niet gevraagd om een lot te kopen? Stuur dan vandaag de verkooplink nog even door: https://lot.clubactie.nl/lot/vovero/230776 via bijvoorbeeld Whatsapp of je Social media. Een lot kost maar 3 euro. 

Heb je nog een goed idee, hoe we nog meer loten kunnen verkopen? Laat het zeker even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daar kan je ook terecht met al je vragen over de Grote Clubactie bij Vovero. Jaap en Lianne beantwoorden ze graag.

Related Articles

Start Grote clubactie: doel 500 euro!

Mooi eindbedrag Grote Club Actie 2019