Nieuws

Record aantal Super Loten Grote Club Actie

Record aantal Super Loten Grote Club Actie

Het gaat prima met de De Grote Club Actie. De verkoop van de losse online loten gaat gestaag door. We zijn super blij met de inzet van iedereen!

Bovendien liep het ook al goed met de verkoop van de superloten. Vorig jaar zijn er 7 van verkocht. Toen een nieuw record. Maar dat record is nu gebroken!

Vier Super loten voor Gemma en Frans
Op 30 september 2023 zette we onze jubilarissen in het zonnetje. Eén daarvan, Frans Verschure, werd geëerd vanwege zijn 50-jarig lidmaatschap. We bedankten hem voor al die jaren.

Frans pakte daarop de microfoon. Hij hield een korte toespraak waarbij hij aangaf Vovero een warm hart toe te dragen. Om dat kracht bij te zetten deelde hij mee maar liefst 4 (vier!) superloten te kopen.

Hierdoor komen we op 10 verkochte superloten!!

Frans en natuurlijk ook Gemma: ontzettend bedankt voor deze gulle geste!

Superloten
Superloten leveren Vovero in één keer 120 euro op voor de clubkas. Dit is dus een mooi begin naar ons doel van 1500 euro. Maar ook met de verkoop van de gewone loten zijn we heel erg blij. Elk individueel lot levert ons namelijk € 2,40 op.

Jij kunt ook helpen. Koop zelf een lot en deel de link https://lot.clubactie.nl/lot/vovero/230776 via social media of de whatsapp met familie, vrienden en buren en steun Vovero.

Wil je een Superlot van € 150,- (ver)kopen dan gaat dat niet via het lotenboekje of online. Een Superlot zijn 50 loten in één keer. Ben jij geïnteresseerd in zo’n Superlot, meld dat dan bij Arthur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Jaap (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Dan regelen wij de rest.

Meer informatie
Meer informatie vraag je aan Jaap of Arthur. Maar je vindt ook veel informatie op https://www.clubactie.nl/

 

 

 

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login