Nieuws

Tjoeks gekocht van opbrengst Grote Clubactie

Tjoeks gekocht van opbrengst Grote Clubactie

In het najaar mochten we een mooie opbrengst van de Grote Clubactie bekend maken. Nu we weer lekker aan het trainen zijn, is het tijd om de belofte die we toen deden na te komen.

Van de opbrengst zouden we namelijk een tjoek kopen. Dit is een metalen frame waar een net overheen gespannen is. Afhankelijk van hoe je de bal erin gooit, komt de bal er met een verrassende boog ook weer uit. Hiermee kunnen we trainen op ballen die onverwachts terug komen. Of we zetten hem in bij een warming-up spel.

Een leuk attribuut om te gebruiken tijdens onze trainingen. En dankzij de hogere opbrengst dan verwacht, hebben we er zelfs 2 gekocht. Afgelopen week was het eerste exemplaar al in de zaal te bewonderen. Recreanten en jeugdleden gingen er gelijk enthousiast mee aan de slag. Komende week komt ook het tweede exemplaar.

De tjoeks kunnen door alle trainers ingezet worden en staan in het Vovero hok in de sporthal. In het begin zal het nog even zoeken zijn, welke oefeningen we kunnen doen. De trainers gaan hun ervaringen vast met elkaar delen, waardoor het steeds leuker wordt. Na de zomerstop hopen we de tjoeks veel in de zaal te zien op dinsdag -en donderdagavond. Dus wil je ook een keertje met zo'n tjoek aan de slag? Kom dan gezellig mee trainen, meld je hiervoor aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een mooie besteding dus van de opbrengst van de Grote Clubactie. Mede mogelijk gemaakt door alle kopers en verkopers van onze loten. Nogmaals heel erg bedankt!

Enkele afbeeldingen tijdens het gebruik van de tjoek afgelopen week.

       

 

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login