Beste lotenverkopers Grote Clubactie

Eerder deze week mochten we al het mooie eindbedrag bekend maken voor de Grote Clubactie 2020. Vandaag is het tijd om de leden in het zonnetje te zetten die de meeste loten hebben verkocht. Wij zijn heel erg trots op jeugdleden die zich zo goed inzetten voor onze vereniging. Dankzij jullie was de opbrengst hoger dan verwacht! 

Grote Clubactie coördinatoren, Lianne en Jaap zette deze lotenverkopers in het zonnetje en gaven hen een kleine attentie. Natuurlijk wel rekening houdend met de 1,5 meter afstand. Dus super bedankt Kirsten (MB) en Ilse (MC) voor 21 loten, Frederique (MB) en Rosanne (MB) voor 30 loten en een bijdrage aan 3 Superloten en Finn (CMV-6) voor 14 loten. Hieronder foto's van deze lotenverkopers na ontvangst van de kleine attentie.

Hiermee komt er een einde aan de Grote Clubactie van 2020. Vovero bedankt alle mensen die een lot hebben gekocht van onze vereniging en natuurlijk Lianne en Jaap bedankt voor de coördinatie. Heb jij al gecontroleerd of je een prijs hebt? Lees anders ook nog even dit artikel daarover.

 

    

Related Articles

Start Grote clubactie: doel 500 euro!

Mooi eindbedrag Grote Club Actie 2019