Nieuws

Verbeteringen in de Rozenburcht op komst

Verbeteringen in de Rozenburcht op komst

Sinds we volleyballen in de Rozenburcht zijn we regelmatig ballen kwijt. Niet omdat ze letterlijk verdwenen zijn. Maar omdat we verblind worden door de verlichting als we op sommige plekken in het veld naar boven kijken. Al die tijd wordt hierover gesproken met het Sportbedrijf. Nu kunnen we melden dat er een doorbraak is.

Die doorbraak geldt niet alleen voor de verlichting. Ook naar onze smeekbedes over de werking van de douches is geluisterd.

Het sportbedrijf heeft ons laten weten dat er twee grote investeringen gedaan worden dit jaar.

  • De verlichting in de sporthal wordt verbeterd. Het doel hierbij is dat de verlichting de sporten die worden beoefend niet hindert. Hierbij kan gedacht worden aan de lichtintensiteit en de richting waarin deze is geplaatst.
  • Ook alle douches in het gebouw worden aangepakt. Er wordt een volledig nieuwe installatie geplaatst. Zowel in het zwembad als in de overige kleedruimtes.

Een planning is op dit moment nog niet bekend. Zodra we iets horen, plaatsen we hierover een nieuw artikel op de website.

Laat je stem horen
Het bestuur onderhoudt op regelmatige basis contact met het Sportbedrijf. Maar ook wij als sporters kunnen met vragen en klachten onze stem laten horen.

Ervaar je bijvoorbeeld op dit moment problemen met de douches? Laat het de aanwezige personeelsleden weten. Zij proberen continu voor oplossingen te zorgen. Natuurlijk wachten ook zij op de definitieve oplossing maar ze proberen de tussenliggende tijd zo goed mogelijk te maken. Ook horen zij het graag als je nog goede ideeën hebt voor het assortiment in de sportkantine. Onlangs zijn de slush puppy drankjes en een verse muffin toegevoegd. Maar wie weet heb jij nog andere alternatieven. Ze willen graag wat meer van de sportkantine maken. Ook het Sportbedrijf begrijpt best dat er dan iets aan de inrichting moet gebeuren. Helaas is dat niet zo makkelijk. Er zijn hierover wel gesprekken met de architect gaande.

Goede vooruitzichten dus, die hopelijk ook snel resultaten laten zien. We houden je op de hoogte.

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login