Nieuws

Recreanten spelen wedstrijdje tegen onze sponsor Fysiotherapie Rijnmond

Recreanten spelen wedstrijdje tegen onze sponsor Fysiotherapie Rijnmond

Na twee Corona jaren, kon er vorige week naast de avond4daagse, nog een andere activiteit eindelijk weer eens plaats vinden. Dinsdag 7 juni stond het jaarljkse wedstrijdje van de recreanten tegen het team van Fysio Rijnmond op het programma.

Sinds een aantal jaren is Fysio Rijnmond op ons wedstrijdshirt te vinden. Zij sponsoren hiermee jaarlijks met een financiële bijdrage onze vereniging.

 Een paar jaar geleden ontstond het initiatief om elk seizoen een partijtje te spelen. De recreanten (mix van heren -en dames) nemen de honneurs waar namens Vovero.

Het team van Fysio Rijnmond is een gelegenheidsteam en bestaat uit medewerkers van de verschillende vestigingen. Onze eigen Nina (D1) staat inmiddels aan die kant van het net

   

Het werd een leuke wedstrijd, waarbij duidelijk werd dat er zeker talent bij de fysio's rond loopt. Maar dat de recreanten dankzij hun trainingsuren nog net iets beter zijn. Een duidelijke 4-0 winst stond er aan het einde van de vier sets op het scorebord voor Vovero. Het aanbod om volgend jaar een paar weken voorafgaand aan de wedstrijd mee te komen trainen, werd enthousiast ontvangen door het fysioteam. Dus de afspraak voor de revanche wedstrijd voor volgend jaar staat alweer.

 

Recreanten
Elke dinsdagavond volleyballen onze recreanten in de Rozenburcht. Deze gemengde groep traint van 20.00 tot 21.30 uur. Zij spelen hun thuiswedstrijden op dinsdagavond. Uitwedstrijden vinden plaats op een avond van maandag tot en met vrijdag. Er is altijd plek voor nog meer recreanten. Maar het is ook prima als je alleen wilt trainen.Heb je balgevoel? Wil je een teamsport doen? Ben je fanatiek, maar kom je vooral ook voor de gezelligheid? 

Kom dan in het nieuwe seizoen eens langs op dinsdagavond. Als je je sportkleding aandoet, dan kan je gelijk meedoen. We starten weer op dinsdag 23 augustus.

     

 Foto's: Lianne Klifman en Madelon Spee

 

Related Articles

Recreanten Vovero zoeken dames

Recreanten Vovero zoeken dames

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login