Nieuws

CMV6 1e kampioen dit seizoen

CMV6 1e kampioen dit seizoen

Onze meiden in de CMV6 poule zijn onze eerste kampioenen van seizoenshelft 2023-2024 deel 1. Trots namen ze hun medailles in ontvangst.

Aan het begin van het seizoen  waren er niet genoeg C-meiden. Daarom werd besloten dit team buiten mededinging in te schrijven bij CMV-6. Buiten mededinging betekende dat ze voor de volleybalbond geen officieel kampioen konden worden. Voor Vovero maakte dat natuurlijk niets uit.

De overmacht waarmee de meiden de eerste plek behaalden in hun poule was indrukwekkend. Ze speelden een competitie waarin ook 2 andere teams buiten mededinging mee deden. Alle 9 wedstrijden werden gewonnen. Met een voorsprong van maar liefst 9 punten op de nummer 2 en met nog 1 wedstrijd te gaan is het voor ons een echt kampioensteam.

Het team: Felien, Nienke, Emma, Quinta en Lisa is in de afgelopen maanden aangevuld met Julia, Lee-Jany, Vera en Manouk. Samen kunnen ze daardoor vanaf januari meespelen in de Meisjes-C competitie.

Op naar nieuwe uitdagingen en successen. Best een beetje spannend. Nu met 4 meiden tegelijk in het veld en straks met 6. Ook het veld wordt groter. Heel veel plezier!

Dank jullie wel Moniek en Marleen voor het coachen en Arthur voor het training geven.

 
 
 
 

 

Related Articles

CMV jeugd speelt 1e toernooi

CMV jeugd speelt 1e toernooi

CMV 5 kampioen 1e helft!

CMV 5 kampioen 1e helft!

CMV jongens in de Rozenburgse Courant

CMV jongens in de Rozenburgse Courant

CMV trainer gezocht

CMV trainer gezocht

Veel rally's bij CMV6

Veel rally's bij CMV6

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login