Nieuws

Wedstrijden starten op 21 september

Wedstrijden starten op 21 september

Zaterdag 21 september start de volleybalcompetitie weer. Het wedstrijdprogramma is bekend en staat op onze website. 

Dat weekend spelen 2 teams uit en 3 teams beginnen met thuiswedstrijden. De wedstrijden van de komende weken vind je op je teampagina. Deze teampagina kan je aanklikken via dit totale overzicht. Of je kunt de 'Mijn competitie' app van de Nevobo downloaden.

Tellen en fluiten
Bij elke wedstrijd is een scheidsrechter en een teller aanwezig. Dit zijn leden van een ander team, dat op dat moment niet hoeft te spelen. Op onze thuiszaterdagen zijn dat onze clubgenoten van Vovero. Dit tellen en fluiten doen we dus voor elkaar. Alleen dan kunnen we alle wedstrijden spelen. Er wordt centraal een zaaldienstschema in elkaar gezet. Dit schema wordt ook op de website geplaatst. Kijk dus goed wanneer jij naast het spelen van je eigen wedstrijd nog meer in de Rozenburcht wordt verwacht. Zorg dat je op tijd aanwezig bent bij het veld. Meer informatie over het tellen en fluiten vind je ook op onze website. Heb je nog nooit geteld of gefloten? Lees deze informatie dan vooral even.

NB: er wordt nog gewerkt aan het tel-en fluitschema, dus nog even geduld.

Vovero kleding
Als we wedstrijden spelen, dan hebben we een tenue aan. Meer informatie hierover vind je ook op onze website. Dit seizoen is er een nieuw shirt.  Meer informatie over het nieuwe shirt vind je in dit artikel. Voor de CMV teams die toernooien spelen, hebben we op die dag een shirt te leen. De overige leden kopen zelf een wedstrijdshirt. Heb je nog geen wedstrijdshirt? Bestel deze dan snel.

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login