Nieuws

14 en 16 juni: laatste trainingen dit seizoen

14 en 16 juni: laatste trainingen dit seizoen

Het einde van dit seizoen is in zicht. Ongewoon laat werden de laatste wedstrijden door sommige teams gespeeld, vanwege de lockdown deze winter. De laatste training lijkt daarom al heel snel te zijn.

Ook omdat we vorig seizoen door de lockdowns langer door zijn gegaan. Maar normaal gesproken stoppen we altijd half juni. En dus ook dit jaar.

Laatste trainingen
Op dinsdag 14 juni (recreanten) en donderdag 16 juni (jeugd en senioren) zijn we voor het laatst in de Rozenburcht. We gaan een paar weken met vakantie.

Start nieuw seizoen
Maar niet getreurd. De start is altijd alweer sneller dan je nu denkt. Dus hou je conditie op peil en omcirkel de volgende datums in je agenda.

  • Dinsdag 23 augustus (recreanten)
  • Donderdag 25 augustus (jeugd en senioren)

Dat zijn de eerste trainingsavonden in het nieuwe seizoen. In de loop van september starten de wedstrijden dan weer, als alles volgens plan verloopt.

In de Nevobo volleybalapp en bij de teams op deze website vind je van de zomer hiervoor een concept programma. Hier vinden dan nog wijzigingen op plaats, omdat elke vereniging de zaal huur moet regelen en de indeling op de thuiszaterdagen klaar moet maken. Pas na 1 september is het programma definitief.

We wensen iedereen een hele fijne, zonnige en gezonde zomer toe!

Tot in het nieuwe seizoen, dat hopelijk helemaal zonder lockdowns en een aangepaste competitie gaat verlopen.

Bestuur en trainers Vovero

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login