Nieuws

Zaaldienstschema in concept bekend tot en met eind december

Zaaldienstschema in concept bekend tot en met eind december

Bij onze thuiswedstrijden kunnen we alleen spelen met een scheidsrechter en een teller. Onze thuiswedstrijden zijn meestal op zaterdag. Inhaalwedstrijden worden ook op donderdag -of dinsdagavond gespeeld. Onze recreanten spelen altijd op dinsdagavond.

In het zaaldienstschema zijn nu alle data opgenomen tot en met het einde van december. Er kunnen nog data bijkomen of wijzigen. Wedstrijden kunnen namelijk op verzoek van een team verplaatst worden. Deze wedstrijden moeten dan opnieuw ingepland worden. Bekijk het zaaldienstschema dus elke week even. Ben je ingedeeld en kan je niet? Ruil dan met een teamgenoot(je).

Het nieuwe schema voor de jeugd en dames senioren vind je op onze website. De recreanten regelen het schema onderling.

Meer informatie over het tellen en fluiten bij wedstrijden staat ook op onze website.

Zaal opbouw
Vooraf aan wedstrijden moeten alle velden opgezet en attributen klaargezet worden, net als dat deze weer opgeruimd moeten worden na afloop. Vanaf dit seizoen wordt van de leden een bijdrage verwacht. Sta jij ingepland als scheidsrechter in de eerste groep op zaterdag? Dan wordt verwacht dat je 10 minuten voor aanvang van het warmlopen aanwezig bent om bij het opbouwen van de zaal te helpen.

 

 

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login