Nieuws

Resultaten 1e seizoenshelft 2021-2022

Resultaten 1e seizoenshelft 2021-2022

De eerste seizoenshelft kwam een paar weken geleden abrupt tot een einde. We mochten niet meer trainen en de Nevobo besloot de competitie te stoppen tot eind 2021. Een mooi moment om terug te kijken naar de resultaten.

Voor de teams die twee halve competities speelden werd het eindresultaat bepaald. Voor de teams die een hele competitie spelen is er een tussenstand.

Dames 1
Het eerste damesteam speelt voor het eerst sinds enkele jaren weer in de 2e klasse. Zij spelen één volledige competitie. Voor hen is er nu een keurige 7e plaats als tussenstand.

Heren 1
De heren speelden 3e klasse. Zij behaalden hier een 3e plaats. Hiermee weten ze zeker dat ze ook in de tweede seizoenshelft in de 3e klasse spelen.

Dames 2
Dit team werd 4e in de 3e klasse tijdens de eerste seizoenshelft. Na de hervatting spelen zij opnieuw in de 3e klasse.

Dames 3
Deze dames speelden ook 3e klasse. Ze bereikten een 3e plek en verzekerden zich opnieuw van een seizoenshelft in deze zelfde klasse.

Recreanten Mix1
Ook dit team speelt één volledige competitie. Zij staan op dit moment 4e. Zij gaan dus na de stop door in de huidige poule.

Meiden A
De oudste meiden speelden een goede 1e helft. Zij werden op slechts 3 setpunten 2e. In de tweede helft weten ze dit wellicht te overtreffen, zodat we opnieuw een kampioensfeestje kunnen vieren.

Meiden B
Deze meiden werden onverwachts toch nog kampioen. Lees hier terug hoe dit gebeurde. Naar verwachting mogen zij in de volgende helft een niveau hoger gaan spelen.

Meiden C
Dit meidenteam werd al kampioen tijdens de laatste thuiswedstrijd die door mocht gaan. We kijken graag nog even terug hoe dat eruit zag. Ook bij hen verwachten we dat ze in de tweede seizoenshelft een niveau stijgen.

CMV N6 1
Redelijk onervaren startte dit team de competitie. Er waren een paar spannende wedstrijden en een 5e plaats was het resultaat. Met deze ervaringen op zak, kijken we uit naar de tweede seizoenshelft.

CMV N6 2
Ook dit team had nog niet veel ervaring. Winnende wedstrijden werden afgewisseld met verliespotjes. Ze behaalden hierdoor een 4e plek. Ook zij staan te trappelen om in de tweede helft te laten zien wat ze geleerd hebben.

Vovero is dus mooi terug gekomen na het door Corona sterk beïnvloedde vorige seizoen. Mogelijk dat de buitentrainingen op de handbalvelden en de zomerse trainingen in de bloedhete sporthal hebben bijgedragen aan deze resultaten. Hopelijk kunnen we snel weer trainen en nog een paar mooie wedstrijden in de tweede seizoenshelft spelen.

Hervatting competitie
De Nevobo bepaalt wanneer de wedstrijden weer gaan starten. Zij kijken hierbij naar de richtlijnen van het RIVM en NOC NSF. Op dit momenten staat de hervatting gepland voor 17 januari. Maar er verandert regelmatig wat. Voor de trainingen gaat het bestuur in het nieuwe jaar kijken wat de dan geldende regels en mogelijkheden zijn. Alle bijzonderheden rondom de wedstrijden en de trainingen delen we natuurlijk op onze website.

Onze teams volgen
Wil je onze teams wekelijks volgen? Kijk dan op de homepage voor de eerstkomende wedstrijden en de laatste behaalde resultaten. De standen van de competitie vind je per team onder het menukopje wedstrijden -> teams.

 

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login