Nieuws

Wedstrijden starten op 18 september

Aankomende zaterdag 18 september start de volleybalcompetitie weer. Het wedstrijdprogramma is bekend en staat op onze website. 

Dit weekend spelen 6 teams thuis en 2 teams uit. De wedstrijden van de komende weken vind je op je teampagina. Deze teampagina kan je aanklikken via dit totale overzicht. Of je kunt de 'Mijn competitie' app van de Nevobo downloaden.

Tellen en fluiten
Bij elke wedstrijd is een scheidsrechter en een teller aanwezig. Dit zijn leden van een ander team, dat op dat moment niet hoeft te spelen. Op onze thuiszaterdagen zijn dat onze clubgenoten van Vovero. Dit tellen en fluiten doen we dus voor elkaar. Alleen dan kunnen we alle wedstrijden spelen. Er wordt centraal een zaaldienstschema in elkaar gezet. Dit schema wordt ook op de website geplaatst. Kijk dus goed wanneer jij naast het spelen van je eigen wedstrijd nog meer in de Rozenburcht wordt verwacht. Zorg dat je op tijd aanwezig bent bij het veld. Meer informatie over het tellen en fluiten vind je binnenkort op onze website. Hou het nieuws in de gaten!

Toeschouwers en Corona
Wij én het sportbedrijf Rotterdam, die onze sporthal beheren, houden vast aan preventieve Corona maatregelen. We passen deze regelmatig aan, als er landelijk andere maatregelen gaan gelden. We kijken daarbij ook naar wat de Nevobo (Nederlandse volleybal bond) als reglement aanhoudt. Lees alle richtlijnen voor Vovero-leden hier. Ook voor onze tegenstanders en andere gasten zijn er richtlijnen. Wil jij/u toeschouwer zijn bij een wedstrijd? Kijk dan eerst even naar deze geldende maatregelen.
Ook andere verenigingen hanteren een Corona protocol. Raadpleeg deze voordat je naar een uitwedstrijd (mee) gaat. We hebben ze op de website verzameld, maar moeten nog geüpdatet worden.

Vovero kleding
Als we wedstrijden spelen, dan hebben we een tenue aan. Meer informatie hierover vind je ook op onze website. Voor de CMV teams die toernooien spelen, hebben we op die dag een shirt te leen. De overige leden kopen zelf een wedstrijdshirt. Heb je nog geen wedstrijdshirt? Bestel deze dan snel.

Related Articles

Vovero jeugd schaatst samen

Herfstvakantie: geen jeugdtrainingen

1 en 3 september start reguliere trainingen

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login