Nieuws

13 en 15 juli: laatste trainingen dit seizoen

13 en 15 juli: laatste trainingen dit seizoen

Het is een raar seizoen geweest. Langer dan normaal hebben we doorgetraind om de lockdown van de wintermaanden een beetje goed te maken.

We konden hierdoor gelukkig nog een paar weken binnen volleyballen. Want hoe leuk de buitentrainingen ook waren, volleyballen doen de meesten van ons toch liever in de zaal.

Laatste trainingen
Nu stoppen de trainingen dan toch echt. Op dinsdag 13 juli (recreanten) en donderdag 15 juli (jeugd en senioren) zijn we voor het laatst in de Rozenburcht. We gaan een paar weekjes met vakantie.

Start nieuw seizoen
Maar niet getreurd. We starten ook al weer heel snel. Dus hou je conditie op peil en omcirkel de volgende datums in je agenda.

  • Dinsdag 31 augustus (recreanten)
  • Donderdag 2 september (jeugd en senioren)

Dat zijn de eerste trainingsavonden in het nieuwe seizoen. De teamindelingen, trainingstijden en trainers/coaches voor het seizoen 2021-2022 zijn grotendeels bekend. Ze worden binnenkort volledig bijgewerkt op de site. Je vindt ze onder het kopje 'wedstrijden-teams'. In de loop van september starten de wedstrijden dan weer, als alles volgens plan verloopt.

In de Nevobo volleybalapp en bij de teams op deze website staat een concept programma. Hier vinden nog wijzigingen op plaats, omdat elke vereniging nu de zaal moet huren en de indeling op de thuiszaterdagen klaar moet maken. Pas na 1 september is het programma definitief.

We wensen iedereen een hele fijne, zonnige en gezonde zomer toe!

Tot in het nieuwe seizoen, dat hopelijk normaler gaat verlopen dan het afgelopen seizoen.

Bestuur en trainers Vovero

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login