Recreanten en senioren trainen ook weer binnen!

De recreanten -en senioren leden hebben ervoor gekozen om ook weer binnen te gaan trainen. Op dinsdag -en donderdagavond gaan zij de komende weken dus weer aan de slag in de Rozenburcht.

Zaalhuur nog niet bevestigd
Daarbij moeten we wel rekening houden met nog één dingetje, de zaalhuur 😊. De aanvraag is gedaan maar daar is nog geen bevestiging op, kan ook niet want dat hebben we pas afgelopen vrijdag de deur uit gedaan. Nu verwachten we daar geen problemen en zonder tegenbericht gaan we dus dinsdag weer van start met de recreanten.

De training start zoals gewoon op dinsdag om 20.00 uur en op donderdag om 20.30 uur.

Regels
De Overheid heeft  nu wel een paar grote stappen gezet. Zo is de anderhalve meter regel tijdens het trainen geschrapt, mogen maximaal 50 sporters in de zaal aanwezig zijn en mag er na afloop van de training weer gebadderd worden. Vanuit de vereniging hebben we de trainers gevraagd om voor de volwassenen tijdens de training toch zo veel mogelijk rekening te houden met de anderhalve meter. Formeel hoeft dat niet maar we kunnen ons goed voorstellen dat nog niet iedereen al zo ver is en dat willen we respecteren.

De Corona regels zijn op de site bij gewerkt (Corona richtlijnen voor leden Vovero) zodat je daar altijd de laatste informatie hebt.

Related Articles

Vovero jeugd schaatst samen

Herfstvakantie: geen jeugdtrainingen

1 en 3 september start reguliere trainingen