Nieuws

Jeugd traint weer binnen!

We hebben er lang op gewacht maar de Covid maatregelen voor het binnen sporten worden vanaf zaterdag 5 juni flink verruimd. Dan mogen we weer met 50 personen tegelijk in de zaal sporten en zou het niet nodig meer zijn om anderhalve meter afstand te houden. Zal je altijd zien, wordt het (eindelijk) lekker weer, kunnen we naar binnen ūüėä.

Jeugd 
Bij de jeugd hebben de jeugdtrainers er geen bezwaar tegen om komende donderdag 3 juni weer te beginnen in de hal. De zaal is gehuurd dus het reguliere trainingsschema is weer actief.

18.00 ‚Äď 19.00:¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† CMV

19:00 ‚Äď 20:30:¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Overige jeugd

Normaal gesproken stoppen we ieder seizoen met de trainingen rond half juni maar omdat we nu de kans krijgen om, in ieder geval voor de jeugd, weer binnen te trainen willen we doorgaan tot aan de zomervakantie. In de praktijk betekent dit dat op donderdag 15 juli de laatste training is.

Senioren en recreanten 
Bij de senioren en recreanten gaan we, ondanks de positieve berichten, toch nog even polsen bij de teams. Mogelijk dat we nog wel gaan vragen afstand te houden. Komende woensdag 2 juni trainen de senioren en recreanten in ieder geval nog buiten. Deze teams horen nog of het volgende week: donderdag 10 juni binnen wordt.

Related Articles

Vovero jeugd schaatst samen

Herfstvakantie: geen jeugdtrainingen

1 en 3 september start reguliere trainingen

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login