Nieuws

Jippie! De ballen gingen de lucht weer in!

Een wat beurs gevoel in het lichaam én een goede nachtrust. Dat is wat er overgebleven is van de eerste buitentrainingen. Wat waren we blij dat we weer een balletje mochten spelen.

Iedereen was natuurlijk super benieuwd hoe het zou gaan na 5 maanden pauze. En vooral ook hoe het zou zijn om in deze temperaturen buiten te volleyballen. Al met al hoorden we woensdagavond vooral positieve geluiden. Ook de dag erna bleek het met de spierpijn reuze mee te vallen. We zijn vooral blij dat we elkaar weer gezien hebben en dat we lekker in de buitenlucht bezig zijn geweest. In het begin nog wat onwennig, maar al snel was het volleybalgevoel terug. Natuurlijk haalt niets het bij de zaal, maar het alternatief dat dankzij Indus georganiseerd was, voldoet voorlopig prima. Zeker als zo meteen het weer steeds beter wordt, het langer licht blijft en we op het gras weer partijtjes kunnen gaan spelen. O en die Corona maatregelen? Daar hielden we ons gewoon aan en bleek ook helemaal niet zo lastig te zijn. Op dus naar volgende week woensdag.

Wil je ook mee doen en had je je nog niet aangemeld? Geen probleem app even naar je trainer(s). Je bent van harte welkom. Maar we willen wel van te voren weten hoeveel leden we kunnen verwachten, om alles in goede banen te leiden. Alle bijzonderheden vind je in dit artikel

 

 

   

 

  

  

  

 

Related Articles

Vovero jeugd schaatst samen

Herfstvakantie: geen jeugdtrainingen

1 en 3 september start reguliere trainingen

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login