Nieuws

De avond4daagse - wij waren erbij

De avond4daagse - wij waren erbij

Vol enthousiasme startte een groepje jeugdleden afgelopen dinsdag de avondvierdaagse. Gezellig samen met een paar ouders liepen zij vier avonden de 5 kilometer door heel Rozenburg.

 

 Op dinsdag voerde de eerste route door het dorp en onder andere over de Boulevard richting de bouwplaats van de nieuwe tunnel. De kop was er af. Het is een gezellige groep. Woensdag werd gestart bij VV Rozenburg en was het Calandpark een groot onderdeel van de route. De kleine mountainbike paadjes werden beklommen en doorgeploegd, voordat het via de Boulevard terug ging via de Zanddijk en Vinkseweg.

 

Op de donderdag moesten de jeugdleden de training aan zich voorbij laten gaan. Maar konden ze toch even zwaaien naar hun teamgenoten omdat ze langs de sporthal kwamen. Inmiddels was er 15 kilometer afgelegd en keek de groep uit naar de laatste avond.

  

Op deze slotavond (vrijdag) wordt traditioneel de "Bloemenroute' gelopen. Voorop loopt de muziek en langs de route staan gezellig veel mensen. Onze groep was goed herkenbaar in hun Vovero tenue (klik voor het bewijs).

  

De laatste 5 kilometer gingen vanzelf. De jeugdleden kregen onderweg wat traktaties en het zonnetje scheen lekker. En helemaal een einde was er nog een verrassing voor de moeder van twee van onze jeugdleden en de vrouw van trainer en recreant Maurice. Debbie van Vliet liep voor de 25e!! keer mee en werd hiervoor gehuldigd. Wat een mooie prestatie. Gefeliciteerd.

Het was een geslaagde activiteit. Voor iedereen die mee liep: heel goed gedaan!

Volgend jaar vast weer. We bedanken de ouders die mee gelopen hebben met onze jeugdgroep.

Foto's Maurice van Vliet en Lianne Klifman

 

 

Related Articles

Mijn Competitie is nu Mijn Volleybal app

Mijn Competitie is nu Mijn Volleybal app

Zaaldienstoverzicht

Zaaldienstoverzicht

Laatste kans grote clubactie

Nieuwe website

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login