Jeugdkamp 2019

“Wat een aparte locatie was het vorig jaar. Midden in het bos maar ook vlak bij zee. Het vliegeren op zaterdag was daardoor een groot succes. Lekker op het strand met een zonnetje erbij en de wind aan, gingen de eigen gemaakte vliegers de lucht in.

Wij weten al waar we dit jaar naartoe gaan. Er is geen strand, maar water is altijd dichtbij. En we hebben volop ideeën voor weer een heel nieuw, geweldig kamp. Wij zijn alvast begonnen maar het wordt pas echt leuk als jij er ook bent. Schrijf je je snel in?”

Hallo jeugdleden van Vovero,

Ja ja, de inschrijving van het Vovero Jeugdkamp is weer begonnen.

Klik op deze link Inschrijfformulier Vovero Jeugdkamp en je krijgt het formulier te zien dat je online in moet vullen. Na het invullen ontvang je een bevestiging op je scherm. Vergeet niet dat je inschrijving pas volledig is, als we ook het bedrag op de rekening van Vovero (NL20 INGB 0003 1707 84) hebben ontvangen o.v..v. Jeugdkamp 2019 en je naam. De inschrijving sluit op 19 mei a.s. Maar we vinden het fijn als je je zo snel mogelijk inschrijft.

Mocht je problemen hebben met het inschrijven of mocht je andere vragen hebben, dan kan je de kampleiding bereiken via de trainingen op donderdagavond of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens! Anouska, Iris, Johan, Kris, Lianne, Madelon, Marijanne, Michael, Moniek, Peter en Sharon

Related Articles

Houdoe en bedankt!