We starten toch de voorbereidingen voor het jeugdkamp

In deze vreemde tijden willen we toch iets creëren om naar uit te kijken. Daarom hebben we besloten om toch te starten met de voorbereiding van het Vovero Jeugdkamp. Dat is het eerste weekend van september en we hopen dat tegen die tijd alles weer normaal is. De inschrijving van het enige echte Vovero Jeugdkamp start daarom vandaag! Jij wilt vast ook mee op ons 28ste avontuur.

Klik op deze link Inschrijfformulier Vovero Jeugdkamp en je krijgt het formulier te zien dat je online in moet vullen. Vul het formulier samen in met je ouders. Na het invullen ontvang je een bevestiging op je scherm.

Vergeet niet dat je inschrijving pas volledig is, als we ook de kosten van de deelname op de rekening van Vovero (NL20 INGB 0003 1707 84) hebben ontvangen o.v.v. Jeugdkamp 2020 en je naam. De inschrijving sluit eind mei. Maar we vinden het fijn als je je zo snel mogelijk inschrijft.

Mocht je problemen hebben met het inschrijven of mocht je andere vragen hebben, dan kan je de kampleiding bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens! Anouska, Johan, Lianne, Madelon, Marijanne, Michael, Moniek en Sharon

 

Update 1 april (geen grap): we hebben al 7 kampgangers!

Related Articles

Vovero Jeugdkamp 2020 geannuleerd

Jeugdkamp 2019

Houdoe en bedankt!