Nieuws

Jeugdkamp 2024: Schrijf je nu in!

Jeugdkamp 2024: Schrijf je nu in!

Het gaat weer gebeuren. De voorbereidingen voor het 30e(!) Vovero jeugdkamp zijn begonnen. Dit keer gaan we traditioneel in het eerste weekend na de vakantie (vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september) weer los.

We starten daarom met de inschrijving en de voorbereidingen. Dus wil je graag mee, geef je dan op.

Klik op deze link Inschrijfformulier Vovero Jeugdkamp of scan de onderstaande QR code.
En je krijgt het formulier te zien dat je online in moet vullen. Na het invullen ontvang je een bevestiging op je scherm. Vergeet niet dat je inschrijving pas volledig is, als we ook het bedrag van € 45 op de rekening van Vovero ontvangen. Maak het bedrag over op de rekening van Vovero (NL51 RABO 0369 8485 94) o.v.v. Jeugdkamp 2024 en je naam. De inschrijving sluit eind mei. In de periode juni tot en met augustus ontvang je op het opgegeven e-mailadres onze kampbrieven met nog meer informatie.

Afbeelding met patroon, ontwerp, stof

Automatisch gegenereerde beschrijving

Heb je problemen met het inschrijven of heb je andere vragen? Dan kan je de kampleiding bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook dit jaar hopen we op voldoende vrijwilligers om te rijden. Dit helpt om onze kosten zo laag mogelijk te houden.

Alvast bedankt en hopelijk tot kamp!

Bijzonderheden kampweekend
Het kampweekend is dit jaar van 30 augustus tot en met 1 september. Een Vovero jeugdkamp start op vrijdagavond na het avondeten rond 18.30 uur. We vertrekken dan gezamenlijk vanuit Rozenburg met auto's (leiding en ouders) naar een kamphuis ergens in Nederland. Tijdens het weekend verblijven we in een huis van de scouting en slapen we op luchtbedden en in slaapzakken. We doen allerlei leuke spellen, speurtochten en andere activiteiten. Op zondag komen we na het eten terug naar Rozenburg. Meestal zijn we dan tussen 19.30 en 20.00 uur bij de Rozenburcht.

Ieder jeugdlid mag zich inschrijven. Dus de groep waarmee we gaan is tussen de 6 en 18 jaar oud. De begeleiding ligt in handen van ervaren leidingleden, die allemaal lid zijn van Vovero. Dit jaar gaan we voor de 30e keer op kamp. Het kamp is meestal aan het begin van het seizoen. Het is een mooie activiteit om jeugdleden niet alleen een leuk weekend te geven, maar ook om elkaar beter te leren kennen.

Related Articles

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Leden Login