Alternatief voor jeugdkamp 2021- geef je nu op!

De jeugdkampcommissie vindt het ook dit jaar nog niet verstandig om een Vovero jeugdkamp te organiseren. Maar niet getreurd we regelen wel een alternatief!

Waarom gaat het jeugdkamp niet door?
Hoewel de Corona maatregelen steeds minder gelden, is de anderhalve meter afstand nog steeds verplicht. Een kamp organiseren met vervoer en slaapplekken, waarbij de kampleiding afstand moet houden, is niet te doen. Daarnaast kost het organiseren van een kamp voorbereidingstijd. Het besluit om niet op kamp te gaan is daarom al enkele weken geleden genomen. Voordat duidelijk werd welke stappen er in het openingsplan konden worden gezet.
Ook merken we dat we elkaar toch langere tijd niet gezien en gesproken hebben tijdens de lockdown. Het is daarom misschien voor ouders en jeugdleden teveel om dan gelijk een heel weekend met elkaar weg te gaan. We knippen het kamp daarom op in programma onderdelen. Deze kunnen we regelen zonder al te uitgebreid vervoer en zonder bij elkaar te slapen.

Wat organiseren we wel als alternatief?
Op vrijdagavond 3 september en zaterdag 4 september gaan we activiteiten doen, net zo als tijdens het Vovero Jeugdkamp. Alleen dan wel ergens in en rond Rozenburg (natuurlijk niet midden in het centrum, maar lekker zoveel mogelijk weg van onze dorpsgenoten). Bijna iedereen kan dan op de fiets komen en eens ervaren wat we normaal gesproken op kamp ondernemen. Hopelijk word je zo enthousiast dat je volgend jaar (weer) mee wilt. Wat de precieze plannen zijn, houden we natuurlijk net als bij het echte kamp nog even geheim. Wel weten we zeker dat je je zaklamp mee moet nemen!

Je kunt je opgeven voor alleen de vrijdag, of alleen de zaterdag, maar het is natuurlijk helemaal gezellig als je allebei de dagen komt.

Vrijdag 3 september

Start voor iedereen 19.00 uur
Einde jongere jeugd Rond 21.30 uur
Einde oudere jeugd Rond 00.00 uur


Zaterdag 4 september

Start 14.00 uur
Einde Rond 20.00 uur (wij zorgen voor het avondeten)


Aanmelden

Om het programma definitief te maken, willen we graag weten wie er aanwezig zijn. Geef je daarom vandaag nog op! Deelnemen kost niets, maar kan je onverwachts niet, meld je dan wel af!

Heb je vragen? Stel ze aan Lianne of Madelon op donderdagavond in de zaal of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamp volgend jaar (2022)
Het kamphuis is al gereserveerd voor volgend jaar. Hopelijk kunnen we dan een ouderwets gezellig Vovero Jeugdkamp organiseren. Je kunt de datum dus al in je agenda noteren: 9, 10 en 11 september 2022.

We zien je graag op 3 en 4 september.

Aanvulling 12 juli:

We hebben inmiddels aanmeldingen van:

Lucas, Sanne, Emma, Simone, Quinta, Remi, Jolijn, Silas, Dalie, Dylan, Nienke, Ilse, Lisa, Amy, Joey, Finn, Laura, Iyem, Heleen en Babs

 

Groetjes,

Anouska, Bob, Eveline, Johan, Lianne, Madelon, Madelon, Marijanne, Michael en Sharon.

 

 

Related Articles

Vovero Jeugdkamp 2020 geannuleerd

Jeugdkamp 2019

Houdoe en bedankt!