Blog

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 12

In deel 12 van de artikelen reeks ‘Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook!’ weer een paar nieuwe oefeningen. Sommige zijn voor iedereen prima te doen, anderen zijn een echte uitdaging. Maar blijf proberen en lees eventueel hoe je een oefening makkelijker kunt maken. Was je nog niet begonnen met het thuisvolleyballen? 

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 11

We zijn al enige tijd onderweg in onze artikelenreeks ‘Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook!’. Deze week deel 11. Het lukt nog steeds om nieuwe oefeningen te vinden. Maar het is natuurlijk ook leuk om een oefening uit het begin van de serie nog een keertje te proberen. Kijk daarvoor in de vorige artikelen onderaan de pagina.

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 10

Hoe beter het weer wordt, hoe meer buiten trekt om lekker te volleyballen. De mogelijkheden zijn groot. Misschien ga je ook eens naar een strandje ergens in de buurt of heb je een mooi grasveldje in de buurt? Op zand volleyballen is veel zwaarder, maar bij veel oefeningen kan het wel. En anders is het gras in de buurt ook een prima plek. Let wel op dat je niet uitglijdt. Probeer dat ook maar eens met .....

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 9

Deze week start de jongste jeugd weer met een paar dagen school. Na schooltijd is het dan de hoogste tijd om even te sporten. Daarom in dit deel 9 wat leuke oefeningen met en zonder de bal. Het zijn niet echt volleybaloefeningen. Maar wie kracht heeft of handig is met een bal of ballon wordt ook vanzelf beter in volleybal. Oefenen dus maar!

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 8

Helaas lijkt met elkaar volleyballen nog eventjes niet mogelijk. Een beetje balgevoel houden is wel belangrijk en dus deel 8. Deze week veel verschillende ideeën én nu ook van één van onze eigen trainers. Hopelijk volgen er de komende weken nog meer. Onderaan de pagina, vind je de vorige artikelen met volop oefeningen.

Wil je graag volleyballen, thuis kan het ook! deel 7

In de serie ‘wil je graag volleyballen, thuis kan het ook’, deze week deel 7. Deze week aandacht voor de 3 S-en, Sprongkracht, Service en Smashen. Onderaan de pagina, vind je de vorige artikelen met volop oefeningen. Heb jij ook een idee voor een oefening of heb je een leuk filmpje gevonden?

Contact

Kom langs tijdens onze training en wedstrijden, voor meer informatie of wedstrijdwijzigingen zie de contact pagina

Dinsdag Training 20.00 - 21.30
Donderdag Training 18:00 - 22.30
Zaterdag Alleen bij wedstrijden; zie speelschema

Login